Coty16_research2

Colour Futures

Hvert år presenterer Nordsjö Colour of the Year og fire nøkkeltrender for kommende år i sin bok Colour Futures. Boken er en global produksjon der fremstående eksperter innen farge og design samler sin kunnskap og erfaring og sannsynlighetsberegner kommende års trender og farger. Siden 2004 har Nordsjö årlig kåret Colour of the year.

Coty16_research3

Looking both ways

Colour Futures 2016 bygger på den overgripende trenden ”Looking both ways”. For å virkelig forstå og sette pris på en trend som oppstår så må man samtidig forstå og fundere på dens motsats – å se i motsatte retninger.

CORY16 MOODBOARD

Colour of the Year 2016

Colour of the year 2016, Ochre Gold er en gullinspirert okerfarge, som man finner i naturen og som kobler historikk og rådende trender på en naturlig måte. Fargen er sterk nok til å vekke oppmerksomhet på egenhånd, men er også vakker i kombinasjon med andre nyanser som påminner om naturens egen palett.

CORY16 MOODBOARD

Colour of the Year 2016 :: Ochre Gold

Ochre Gold er en spennende gullinspirert farge, nøye utvalgt fra en rik palett av gule nyanser, som akkurat nå brukes overalt i designverdenen. Fargen og materialet synes på alt i fra designmesser til arkitektur, innredning, mote og grafisk design.

Coty16_research

2016 Colour Trend Research

Hvert år presenterer Nordsjö Colour of the Year og fire nøkkeltrender for kommende år i sin bok Colour Futures.

COTY16_paletten

Fargetrender 2016

Årets fire nøkkeltrender handler om tosidighet - Heritage & Future, Words & Pictures, Dark & Light og The Grid & Letting Go.

Colour Trends 2016