@irenebirkeland malt hus med One SuperTech fra Nordsjö

Hviteste hvitt og ekstremt bra dekkevne

Huskjøp er kanskje den største investeringen i løpet av livet, og da er det viktig å sikre seg optimalt. Alarm installeres for å hindre uvedkommende å bryte seg inn i huset, vannlås installeres for å unngå vannlekkasje og garasje låses. Husveggen fortjener samme oppmerksomhet. En fasade der sopp og råte har fått lov å etablere seg, ser ikke like fin ut - og er ingen god indikator på helsen til fasadeveggen. Velger du en kvalitetsmaling, så sikrer du at verdiene dine holder seg i generasjoner med en ekstrem dekkevne.

For å sikre deg den hviteste hvite fargen til huset ditt, så kan du nå hente den ferdigblandet hos din Nordsjö-forhandler.

Malingen kan brytes i utallige fargenyanser, helt etter din smak hvis du heller ønsker det. Malingen vil gi beskyttelse mot både vær og vind i mange år fremover.

© Bildet fra @irenebirkeland. Huset er malt med One Super Tech i farge Base White.

Her får du kjøpt malingen
ONE male hvite hus

Hvitmalte hus

I mer enn 110 år har vi gjort alt vi kan for at du, og generasjonene som kommer etter deg, skal kunne leve i vakre hus. Også den profesjonelle maler velger ONE Super Tech.

Med ONE Super Tech får du en maling som dekker godt og som gir huset god beskyttelse sommer som vinter. Det er en selvrengjørende akrylatmaling, hvilket gjør at din husfasade ser ny ut - år etter år.

ONE Supertech 3 @bonaturlig

Ren hvit farge på vinduskarmer og ytterdør

Er du på utkikk etter en ren helhvit farge på vinduskarmer, ytterdør og hagemøbler?

Farge Base White leveres også i malingen ONE Door & Window Tech, som er spesielt utviklet for tøff bruk. En dør får hardere slitasje enn fasaden og trenger derfor en annen type maling. ONE Door & Window Tech er en hurtigtørkende maling som gjør at du kan male vindu og dør på en dag.

Ferdigmalte dører og vinduskarmer, kan være malt i fargen Bomull/Corot - en gulaktig hvittone. Velger du samme farge på vegg som på vinduskarmer, vil helheten allikevel gi et helhvitt uttrykk.

Bilde fra @bonaturlig som malte hus og vinduskarmer med ONE Super Tech og ONE Door & Window Tech i farge Snøkrystall.

Les mer om huset til @bonaturlig

Inspirasjon

Panel behandling med panellakk og interiørbeis

Levende Panel Nytt fargekart

Å fremheve treets naturlige struktur ved å sette farge til både nytt og gammelt gulnet panel, gir interiøret en ny dimensjon og det vakre mønsteret i treverket fremheves.

Fargevalg og detaljer

ONE Supertech 4

Bytt til en bedre utendørsmaling

I over hundre år har Nordsjö testet utendørsmaling i tøffe værforhold på våre teststasjoner og i våre laboratorier. Det harde arbeidet har gitt resultat.

@tildabjarsmyr_onedoor

Hvitmalte hus

Ingenting er så vakkert som hvitmalte hus langs Norges kyst en sommerdag, der den hvite fargen speiler seg i den blå himmelen, den grønne skogen og det dypblå havet. Men hvitt er ikke bare hvitt! Disse tipsene er for deg som leter etter inspirasjon på hvite hus og kritthvite fasadevegger.

Terrasse og hage

Slik behandler du din trekledning

Slik beiser du terrassen

Å beise terrassen er går raskere med litt forberedelse, og jobben blir enklere med vår trinn-for-trinn guide. Det er så deilig når jobben er gjort, og du kan nyte solstrålene og terrassegulvet slipper å gjøre det samme.