COTY16 Fargepalett

Colour of the Year 2016

Ochre Gold er en spennende gullinspirert farge, nøye utvalgt fra en rik palett av gule nyanser, som akkurat nå brukes overalt i designverdenen. Fargen og materialet synes på alt i fra designmesser til arkitektur, innredning, mote og grafisk design. Ochre Gold matches best med en kompletterende fargepalett som er dempet med et slør av grått og gjerne sammen med naturnære farger.

COTY16SECTION1

Ochre Gold

Ochre Gold matches best med en kompletterende fargepalett som er dempet med et slør av grått og gjerne sammen med naturnære farger. – Colour of the year 2016 er en gyllen tone som klarer seg utmerket alene, men som også er et perfekt komplement i mange fargesettinger, sier Per Nimér, designsjef i Nordsjö.

COTY FORSIDE

2016 Trender

Colour Futures 2016 bygger på den overgripende trenden ”Looking both ways”. For å virkelig forstå og sette pris på en trend som oppstår så må man samtidig forstå og fundere på dens motsats – å se i motsatte retninger.

CORY16 MOODBOARD

Colour of the Year 2016 :: Ochre Gold

Ochre Gold er en spennende gullinspirert farge, nøye utvalgt fra en rik palett av gule nyanser, som akkurat nå brukes overalt i designverdenen. Fargen og materialet synes på alt i fra designmesser til arkitektur, innredning, mote og grafisk design.

Coty16_research

2016 Colour Trend Research

Hvert år presenterer Nordsjö Colour of the Year og fire nøkkeltrender for kommende år i sin bok Colour Futures.