COY17 Denim Drift er Color of the year 2017 2

Color of the year 2017

Blått er fargen i vår hverdag, den finnes på himmelen over oss, på klærne vi bærer og fra og med i år – fargen du maler på veggen. Gjør deg klar for å dyppe penselen I Denim Drift, Color of the Year 2017 fra Nordsjö, som identifiseres av et internasjonalt team av eksperter innenfor arkitektur og design – hver og en håndplukket innen sine respektive fagområder.

Les mer
Med smarte maleteknikker kan du «oppsirkulere» gamle møbler slik at de passer til din livsstil.

New Romanticism

Mens verden blir mer lidenskapelig og lokal i vårt forhold til problemer med miljøet, infiltrerer dette temaet måten vi lever på og hva vi prioriterer i livet, med bærekraft og ansvar i forsetet. Vi er alle koblet til naturen, likevel lever vi i en overveldende urban og digital verden. Når vi kommer nærmere planeten vår, får vi mulighet til å koble til vårt åndelige indre, og sikre at vi har et sunt sinn og en sunn sjel.

Les Mer
Ved å bruke sterke farger i maling og møbler kan du definere egne, avgrensede soner i boligen

Shared Individualism

Byer vokser, demografi og sosiale settinger endres. Derfor er det stadig mer relevant å ønske en følelse av tilhørighet og være en del av en gruppe. Nordsjö har fulgt med på hvordan individer kommer sammen på for å skape et nettverk eller en familie, enten det handler om venner, slektninger eller et bredere fellesskap av likesinnede for å dele ideer, drømmer og rom.

Denne fargepaletten har en frisk og leken stemning som er perfekt for å skape et felles rom man kan ha felles glede av.

Les Mer
Working Home 4

The Working Home

Grensen mellom arbeidsliv og personlig liv skifter, og derfor søker vi en mer balansert måte å leve og arbeide på. Hjemmet er blitt et kontor, og kontorene begynner å ligne mer på hjem da vi fører et 24/7-liv. Derfor trenger vi vakre steder å jobbe i hjemme, og ny inspirasjon for hvordan vi skal oppnå dette.

Nordsjö har utviklet en fargepalett for å hjelpe deg å skape forskjellige soner i hjemmet, og et glidende miljø som passer til begge. Enten du liker å ta med deg den bærbare PC-en på kjøkkenet med en kaffe, eller skaper deg et spesifikt sted der du jobber, sitter komfortabelt, er avslappet og fokusert.

Les Mer
Considered Luxury 1

Considered Luxury

Denne trenden fanger opp en ny livsstil; en ny forbrukertrend der verdi tillegges opplevelser fremfor eiendeler. Vår prioritet er å skape minner som er uvurderlige mens vi ser på verden med et nytt blikk. Ikke tilføre stadig flere ting, men heller opplevelser.

Det er den nye måten å være forbruker på: kjøpe mindre, velge godt og få det til å vare. Du tar mindre ting med deg, men er uendelig mer beriket. Sansene stimuleres på en magisk, sterk måte med myke tekstiler, taktile vegger, skjønne dufter og musikk. Det er en diskré og beskjeden luksus, med poetiske overraskelsesmomenter fremfor et hjem overfylt med eiendeler.

Les Mer

Bli inspirert av våre nye farger