Eventyrlig Oppussing Kragerø sommerhus malt med ONE

Hva er Hamptons style

Ytterst ute på Long Island utenfor New York ligger The Hamptons – som en odde med strender på begge sider og en perlerad av vakre småbyer i nærheten. Det fantastiske lyset har alltid tiltrukket seg mange kunstnere. Her lever fastboende håndverkere og fiskere side om side med «the rich and famous».

Eiendomsprisene er astronomiske, samtidig som mye av sjarmen med området er den enkle og avslappede livsstilen. Her bor designerparet Bernt Heiberg og William Cummings. Fargevalget i deres sommerhus i The Hamptons er naturlige, lyse og samtidig sofistikert. En europeisk variant av "Beach House" der hvitt, brunt, grått og blått - fra den helt lyse og duse delen av fargesirkelen - går igjen.

Eventyrlig Oppussing Kragerø sommerhus

Fargevalg utendørs

Hytta var opprinnelig rød, og passet derfor ikke inn i den nye stilen, og ble derfor malt en en ren lys grå farge; Kleber. Fargen passer perfekt i det norske naturlandskapet, sammen med den brune terrassen og de hvite vinduskarmene.

Vinduskarmer er malt med ONE Door & Window tech i hvitfargen Snøkrystall for å understreke Hamptons-stilen.

Halvveggen langs øverste terrassenivå er bygget for å gi le for vinden. Den er også malt i fargen Kleber.

Eventyrlig Oppussing Kragerø hvitmalt paneltak

Fargevalg innendørs

Slik ser innsiden ut - og fargevelaget fortsetter gjennomgående inn sommerhuset. Opprinnelig var dette et båthus der gulnet panel dekket de fleste overflater.

Se den eventyrlige oppussingen inne i hytta