New Romanticism 2

Vi deltar i bytteøkonomien og gjenbruker produkter. Vi har en økende interesse for helse og økologisk samt lokalprodusert mat samtidig som vi ønsker å dyrke selv. Møbler kan gjenbrukes ved et par strøk maling. Bli inspirert av fargepaletten her.

New Romanticism 4

Om ditt hjem er ditt fristed, så kommer du til å sette pris på disse herlige fargene til veggen din hvis du ønsker en rolig og innbydende stemning. Bruk Color of the year 2017, Denim Drift sammen med den herlige lavendelfargen. Overgangen mellom inne og ute blir visket ut ved å tilsette botaniske elementer, som store grønnplanter og blomster.

Considered Luxury

"Denne naturinspirerte paletten er perfekt for de av oss som bryr seg om verden omkring oss like mye som sitt eget velbefinnende. Fargene skaper et rom der man får tid til refleksjon i fred og ro. Dette behovet for midnfulness var et tydelig innredningstrend i analysen for Color of the year i år."

Louise Tod
Senior Color Designer – Global Aesthetic Center

Fargekolleksjonen New Romaticism

Bli inspirert

Les mer om våre 4 trendkolleksjoner for 2017

Ha en avslappet holdning til maling – mykere linjer gir en mer organisk stil.

New Romanticism

Vi kjenner tilhørighet med naturen, og et ansvar om å ta hånd om vår felles verden og tenke miljø og bærekraftig utvikling i alle valg vi gjør. Vi deltar i bytteøkonomien og gjenbruker produkter - og maling er et naturlig hjelpemiddel.

Working Home 1

The Working Home

Vi trenger vakre steder også når vi jobber hjemmefra. Nordsjö har tatt frem en fargepalett som hjelper deg å skape ulike soner i ditt hjem.

Ved å bruke sterke farger i maling og møbler kan du definere egne, avgrensede soner i boligen

Shared Individualism

Fargepaletten i trenden Shared Individualism er frisk og leken, og gir en ekstra dimensjon for å skape felles rom der felles samvær kan skje.