Terrasser 2  @gunnkmonsen

produkteneDe beste tips fra profesjonelle malere

1.Vask eller rens terassen godt før du beiser den. Da oppnår du et bedre sluttresultat. Ingenting er mer ergelig enn å legge ned innsats i et prosjekt og så blir ikke resultatet slik du ønsker. Les hvordan du vasker terrassen

Terrasse 1
  1. Vent til terrassen er helt tørr før du beiser den. Vasker du terassen en dag, så er det ikke sikkert den er tørr til neste dag. Vent til terrassen er tørr før du går i gang med beisingen. Sjekk gjerne værmeldingen slik at du unngår og at det ikke kommer en regnskur umiddelbart etter du har påført beisen.

  2. Mal hele bordlengdene. Beis for eksempel 3 bord av gangen i hele bordlengden, før du fortsetter på de 3 neste. Les hvordan du går frem når du skal beise terrassen

Terrasser 4
  1. Bruk en bred pensel og/eller en rulle som du kan låse. Bruker du rulle, går det raskere og slipper å ligge på kne.

  2. Pass på at du kommer til i mellomrommet mellom terrassebordene med pensel. Det gir et finere sluttresultat.

  3. Velg terrassebeis med UV-filter som er vannavstøtende. Det er en kjennsgjerning at solen bryter ned treverk. UV-filteret beskytter treverket på samme måte som solkrem beskytter vår hud. En vannavstøtende terrassebeis hindrer fukt å trekke ned i treverket.

  4. Velg kvalitet. Det lønner seg prismessig da du får en terrassebeis som holder lengre, og du slipper å gjenta behandlingen ofte.

Fargekart

Hvor finner du fargekartet?

Finn nærmeste forhandler

Terrasseinspirasjon

Slik behandler du din trekledning

Slik beiser du terrassen

Å beise terrassen er går raskere med litt forberedelse, og jobben blir enklere med vår trinn-for-trinn guide. Det er så deilig når jobben er gjort, og du kan nyte solstrålene og terrassegulvet slipper å gjøre det samme.

Fasaden

Panel behandling med panellakk og interiørbeis

Levende Panel Nytt fargekart

Å fremheve treets naturlige struktur ved å sette farge til både nytt og gammelt gulnet panel, gir interiøret en ny dimensjon og det vakre mønsteret i treverket fremheves.