Slik maler du panel

Slik maler du panel
Riktig maling til rett plass på panelveggen og paneltaket. Slik gjør du det trinn for trinn.

Slik går du frem når du skal male panel

 

• Dekk til alle gulv og møbler med dekkpapp, plast eller malermatte, og vask panelet med Nordsjö Original Forvask for å fjerne fett og skitt.

 

 

• Skyll av med vann, la overflaten tørke og slip bort eventuelle trefibre som har reist seg. Hvis panelet er lakkert, må overflaten mattes ned med sandpapir.

 

 

• Stryk på Nordsjö Original Kvist- och Sperregrunn i to strøk for å redusere risikoen for misfarginger. Bruk en rull, og arbeid med to til tre bredder om gangen. Etterstryk med en bred pensel.

 

 

• Alle sprekker og hull må sparkles med Nordsjö Professional Snickerisparkel. Når sparkelen er tørr, slip den sparklede flaten og fjern støvet med en microfiberklut. Gjør som de professjonelle malerne: Bruk Akrylfug i spekkene mellom panelet. Da får du et helt perfekt sluttresultat!

 

 

• Mal med Nordsjö Ambiance Superfinish. Legg på malingen med rull, og etterstryk deretter med en bred pensel.

 

 

 

Male panel

Riktig maling på rett plass - Ambiance SuperFinish

Riktig maling til panel :: Ambiance SuperFinish

 

Vanntynnbar helmatt og silkematt maling med ekstremt god utflyt og ripebestandighet. Malingen gir en glatt og hard overflate, som gjør den perfekt til møbler, dører, karmer, lister, samt inn- og utside av kjøkken- og garderobeskap.

 

 

Finn riktig farge

Hvis det er høyt under taket, og du vil ha et mer koselig preg, bør du velge farger i den varme delen av fargespekteret, som fuksia, plomme eller oransjerød.

 

Det er mange ting å ta hensyn til for at du skal finne «din» farge. For eksempel lysforhold, rommets størrelse, materialene og arkitekturstilen i hjemmet. Lysforholdene har størst påvirkning på hvordan fargen oppleves. Det handler om både sollys, husets beliggenhet i forhold til himmelretningene og hvilken belysning du har innendørs.

Et uunnværlig tips for å bli helt fornøyd, er å kjøpe prøvebokser og male i rommet! Undersøk deretter hvordan du opplever fargene i dags- og kveldslys, og hva som skjer når du tenner lampene.

 

Fargesett ditt hjem uten å male først

Visualizer Mine farger

• Last ned gratis-appen Nordsjö Visualizer fra Google Play eller App store for å se våre fargekart. Les mer her...

• Besøk din Nordsjöbutikk for å hente inspirasjonsbrosjyrer og fargeprøver. Finn din forhandler her...

• Kjøp prøvebokser av favorittfargene dine for å finne ut hvordan de ser ut hjemme hos deg. Mal på en treplank, malerpapp eller papir.

Du vil kanskje også like