Riktig maling på rett plass - Ambiance maling

Interiørmaling til alle rom

Gangen, kjøkkenet, barnerommet, stuen eller soverommet – naturligvis ønsker vi like vakre vegger i alle rom hjemme. Med tanke på hvor mye søl og klin det kan bli i enkelte rom, er det faktisk ikke like selvfølgelig. Nordsjö har et sortiment av interiørmaling for hele hjemmet og for alle behov.

Du har vel fått med deg Nordsjö Perform+ Easy2Clean? Det er en silkematt maling som du kan vaske uten å ødelegge den vakre overflaten. Perfekt for veggene i gangen eller fondveggen bak kjøkkenbordet, der det ofte er stor slitasje.

Grønn trendfarge i stuen

Stuen

Supermatte vegger er elegant og tidløst. Og det er også trendy. I stuen gir fløyelsmatte overflater en behagelig følelse uten gjenskinn.Med Nordsjö Ambiance blir stuen et deilig sted å være.

Les mer
Blå vegger på soverommet

Soverommet

Drømmer du om et avslappende og vakkert soverom? Mal soverommet, og velg en matt maling på veggene.

Les mer
Entre grå vegg

Gangen

Gangen må tåle det meste. Alt fra skitt fra lekeplassen og grus fra fotballbanen, til leire fra turen med hunden og støv fra bygatene. Hvordan kan man kombinere elegante, matte vegger med gangens praktiske funksjon? Svaret er Perform+ Easy2Clean

Les mer
Easy2clean_barnerom

Barnerommet

I barnerommet kan alt skje. Gulvet kan bli et stormende hav fullt av haier, og sengen kan bli en fantastisk prinsesseborg. Lenge leve lekelysten. Og fine barnerom - med maling som tåler sjøslag og tryllestaver.

Les mer

Inspirasjon

Slik gjør du det

Easy2clean_barnerom

Slik maler du møbler

Levetiden på møbler kan enkelt forlenges ved hjelp av litt maling, men du trenger riktig maling som tåler bruken. Vi viser deg hvordan du går frem steg for steg.

@idylloghim malte hvite gulv

Slik maler du laminat

Mange laminattyper kan males, og slik kan du på en enkel måte endre farge på gulvet uten de helt store investeringene. Se hvordan du går frem trinn for trinn.