Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
image1

Fargelegger SOS-barneby i São Paulo i Brasil

Som en del av det globale Let’s Colour-initiativet har AkzoNobel og Coral samarbeidet med SOS-barnebyer i Brasil om å tilby et lokalt utdanningsprogram som omfatter maling og yrkesopplæring, samt nyttig praktisk erfaring, til 19 unge mennesker.

Samarbeid for å gi ungdom relevant arbeidserfaring

 

SOS-barnebyer og AkzoNobel er en del av det globale YouthCan!-prosjektet, og AkzoNobel annonserte Brasil-samarbeidet på avgangsseremonien for de 19 deltakerne i São Paulo 22. november. Prosjektet henvendte seg til unge mennesker mellom 18 og 24 år, og hovedformålet var å rette søkelyset mot problemet med ungdomsledighet og å bidra til positive endringer gjennom utdanning i lokalsamfunnet og oppussing av omgivelsene til de unge. Hele tiltaket ble også støttet av Mauá-filialen til SESI (den brasilianske industriens private velferdsorganisasjon).

image2

Opplæring for en lysere fremtid

 

Nitten unge brasilianere, alle sammen fra SOS-barnebyen São Bernardo do Campo i São Paulo, gjennomgikk i 2017 et omfattende opplæringsprogram, som ble utviklet og avholdt av fagfolk fra AkzoNobel og lærere fra SESI Mauá. Gjennom ni uker med opplæring (og mye moro!) gjennomgikk deltakerne flere ulike moduler, blant annet portugisisk, matematikk, entreprenørskap, personlig utvikling, profesjonell utvikling i organisasjoner, bærekraft og oppæring i malerfaget.

image3

Lærdommen settes ut i praksis

 

I november hadde deltakerne tilegnet seg alle de nødvendige ferdighetene, og et kapittelet i livene deres var ferdig. – Etter å ha fullført opplæringen vil ungdommene kunne sette den nye kompetanse og lærdommen de har fått fra AkzoNobel og SESI, ut i praksis. YouthCan! er et omfattende forvandlingsprosjekt. Det gjør unge mennesker i stand til å komme inn på arbeidsmarkedet, og det forvandler offentlige rom ved hjelp av farge, for dermed å gi mennesker et helt annet forhold til byrommet deres, sa Fernando Domingues, markedsdirektør for Latin-Amerika ved AkzoNobel Decorative Paints.

image4
Fetching the data, plz wait..