Tradisjonelle barnerom er søte, men hvis du vil prøve noe litt annerledes, kan du vurdere å velge et unikt tema til babyrommet.

I barnerommet kan alt skje. Gulvet kan bli et stormende hav fullt av haier, og sengen kan bli en fantastisk prinsesseborg. Man kan naturligvis risikere at det mistes en og annen brødskive mellom sjøslagene. Og det er fort gjort at vannmalingen havner litt utenfor papiret. Likevel kan du male veggene i barnerommet i en stilig farge.

Riktig maling på barnerommet :: Easy2Clean

Riktig maling på rett plass - Ambiance maling

Nordsjö Perform+ Easy2Clean er en vanntynnbar matt maling som tåler regelmessig vask. Lenge leve lekelysten. Og fine barnerom.

Fargesett dine vegger før du maler

Visualiserings-appen gir deg et øyeblikkelig, realistisk inntrykk av hvordan rommet ditt vil se ut etter at det er malt – og den er virkelig gøy og lettvint å bruke.

• Last ned gratis-appen Nordsjö Visualizer fra Google Play eller App store for å teste forskjellige farger ”live” på veggen din. Les mer her...

• Besøk din Nordsjöbutikk for å hente inspirasjonsbrosjyrer og fargeprøver. Finn din forhandler her...

• Kjøp prøvebokser av favorittfargene dine for å finne ut hvordan de ser ut hjemme hos deg. Mal på veggen, en treplank, malerpapp eller papir.