Sett pris på de ubrukte områdene

I en tid hvor plass i økende grad er en bonus, er drivkraften å gjøre nytte av alle forsømte, usette eller oversette steder i hjemmene våre. Së på lite brukte kroker, ubrukte plasser under trapper og alle kroker og sprekker på nytt - og tenkt på om de kan benyttes på en nye måte, til et nytt formål. Kan de utnyttes bedre?

Skap harmoni

Det er tre hovedfarger som gir liv her: blågrått, kaki og en nøytral rosafarge. For et harmonisk utseende hvorfor ikke prøve å sette sammen samme farge men i ulik styrke?

For eksempel kan du sette sammen kullsort skifer med lys lillagrått og kjølig lavendel, eller kombinere kaki, grå og sand. Disse er perfekte farger; sterke men likevel duse, og kan gi nytt liv til alle usette områder.

La øyet bli lurt

Begynn å se på hjørner av hjemmet ditt fra et nytt perspektiv. Tenk på hvordan du kan utnytte mulighetene i et lite brukt rom. Det kan være en mellometasje, en korridor eller en krok under trappen. Trekk oppmerksomheten til disse oversette stedene ved bruk av fargene nevnt over, enten for å lage en karakteristisk effekt på veggen eller for et subtilt uttrykk på tilbehør.

Bruk mørke og lyse farger sammen, for å lage en illusjon av tredimensjonal dybde? Det handler om å avgrense nye steder og gjøre det beste ut av det du allerede har.

Utvalgte farger