Home screen

Opplevelser blir mer moro når de deles med noen, og vi i Nordsjö føler det samme gjelder farger.

Den nye Visualizer-appen gir tilgang til hundrevis av farger. Prøv forskjellige kombinasjoner for å finne riktig fargepalett, del med venner og familie eller til og med fagfolk for å få tilbakemelding på forslagene dine.

Det er raskt og enkelt å dele fargeideene med Visualizer. Skann rommet eller ytterveggen du vil male, og trykk på skjermen for å velge farge.

Når du har lagret bildene eller videoene i et prosjekt, trykker du for å sende det "nymalte" rommet per e-post eller publiserer dem på Facebook eller Instagram.

Vi deler livene våre med våre nærmeste, så det er helt naturlig at du vil spørre dem om råd når du skal velge nye farger til hjemmet.

Du kan også be dem om å legge til egne fargeforslag.

Colour overview

Hvis du vil ha råd fra fagfolk angående fargevalgene dine, kan du sende bilder eller video av rommet til en ekspert for å få tilpassede fargeråd eller ta med deg bildet til en av våre forhandlere for å få råd. Du bestemmer.

Visualizer-appen er et nytt og spennende verktøy som gjør det enklere å velge riktig farge, uansett om du foretrekker mørke og dramatiske fargetoner eller lyse pastellfarger. Slipp kreativiteten løs. Det føles godt å dele.

Last ned nye Nordsjö Visualizer uten ekstra kostnad for å dele, inspirere og skape med farger. Last ned fra App Store
Last ned fra Google Play