Når brukes varme hvitfarger

Dersom du ønsker å skape en god atmosfære, velger du varme hvitfarger som har litt rødt eller gult i seg. Disse fargene skaper en myk og avslappet stemning, og er derfor ideelle for både soverom og stue. Ettersom varme hvitfarger reflekterer lys bra, er de også gode å bruke i rom som vender mot nord og som derfor ofte har mindre naturlig lys enn rom som vender mot sør.

Når brukes kalde hvitfarger

Kalde hvitfarger har blå, grå eller grønne undertoner som gjør at de ser skarpe og rene ut. For et rent og moderne utseende, bruk kalde hvitfarger for å skape klare skiller og skarpe linjer. Du vil merke at de også er en god bakgrunn for fremtredende tilbehør og kunstverk.

Kalde hvitfarger er nyttige i små rom ettersom de kan få vegger til å gå i ett slik at rommet ser større ut. De nøytraliserer også klart lys, og fungerer bra i rom som får mye sol, spesielt i rom som vender mot sør og øst.

Bland type hvitfarge for en raffinert look

Liker du å prøve noe litt utenfor komfortsonen, kan du prøve å kombinere varme og kalde hvitfarger. Kalde hvite vegger og tak sammen med gulv og møbler i varme hvitfarger skaper den perfekte bakgrunnen for møbler med spesielle detaljer som kan stå frem i rommet, interiørartikler med en røft utseende og et kreativt gulvteppe. Dette skaper en klassisk sammensetning som overrasker med sin sofistikerte enkelhet.

Nordic Light

Ønsker du en kritthvit klassisk hvitfarge, velger du vår malingstype Nordic Light. Vår patenterte maling gir deg den hviteste malingen på markedet, som reflekterer lyset med opptil 40% mer lys ved hjelp av en unik patentert Lumi Tec teknologi. Den fås i fargen Arctic White - den hviteste fargen.

Utvalgte farger