Teal - en blågrønn vakker farge

Blågrønt er det foretrukne fargevalg for de mest trendy dekoratørene, men fargen er også svært anvendelig. Den fungerer like bra som en bakgrunn til de mest moderne farger som til det mer tradisjonelle hjem.

Anden som man på engelsk kaller «teal» og som vi kaller krikkand (offisielt Anas crecca) har fått navnet sitt fra det tyske 1200-tallsordet for «avkom» eller «flokk». Anden har karakteristiske blågrønne lapper rundt øynene, og er opphavet til hvordan fargen blågrønn fikk navnet sitt «teal» på engelsk.

Anden som teal fikk navnet sitt ifra, står i kontrast til dens blågrønne markeringer med kremaktig, hvit og sorte fargetoner. Tenk på å hente inspirasjon fra naturen og bruk denne nydelige paletten hvor du enn ønsker å skape et beroligende og fredelig rom i hjemmet ditt.

Fargen blågrønt, også kalt teal, som inneholder antydninger av både blått og grønt, er en fredfylt farge som kan anvendes raust i hele det nye hjemmet ditt.

Anden som teal fikk navnet sitt ifra, står i kontrast til dens blågrønne markeringer med kremaktig, hvit og sorte fargetoner. Det er effektfullt å kunne hente inspirasjon fra naturen og bruk den nydelige paletten hvor du ønsker å skape et beroligende og fredelig rom i hjemmet ditt.

Utvalgte farger