HoP Light Grey :: Stue og spisestue

@HouseOfPhilia LightGrey

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia disse rommene: HoP Light Grey er min favorittfarge som vi har i alle våre tre rom som ligger side om side. Dette er veldig lyse og solrike rom (som ligger mot syd-vest) og fargen er også Ganske lys, men allikevel tilstrekkelig mørk for å fremheve alle fine kritthvite tak- og gulvlister. En sofistikert og myk farge som passer til det meste.

HoP Grey :: Soverommet

@HouseOfPhilia Grey gråmalt soverom

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia dette rommet: Soveromsfargen er en sval og litt mørkere grå nyanse uten å være for kald. Den passar finfint i et litt flott hotell- og drømmeaktig soverom.

Listverk er malt med Ambiance Superfinish i fargen BaseWhite

HoP Greige :: Oppholdsrommet og trappen

@HouseOfPhilia Greige farge malt i stuen

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia disse rommene: Denne fargen har vi i oppholdsrommet i 2. etg og i trappen. En kjempefin myk og litt varmgrå farger som er super til for eksempel pasteller.

HoP Grey Sand :: Tenåringsrommet 1

@HouseOfPhilia Greysand

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia dette rommet: Dette er fargen nede i Trulles rom. Et rom som vender mot nord og som behøvde en anelse varmere grå fargetone for ikke å bli for kald. Veldig elegant!

Listverk og skap er malt med Ambiance Superfinish i fargen BaseWhite

Bright Paris :: Tenåringsrommet 2

@HouseOfPhilia Skåp BrightParis

Veggene er malt helt hvite med matte vegger i Ambiance Xtramatt. Listverk malt i BaseWhite med Ambiance SuperFinish. Bright Paris er en svak blåtonet farge som er malt på skapet.

Skapet er malt i farge Bright Paris i malingen Ambiance Superfinish 40

BaseWhite :: Barnerommet

@HouseOfPhilia hvitmalt garderobeskap i basewhite 2

Det store skapet er er blitt et blikkfang i rommet og er malt i en ren hvit farge. Tapeten fra Nordsjö Ide & Design tilfører rommet pastellfarger sammen med stolen.

Skapet er malt i fargen BaseWhite med Ambiance Superfinish 40

BaseWhite :: Kjøkkenet

@HouseOfPhilia basewhite kjøkken

Slik beskriver Petra på bloggen House of Philia dette rommet: Veggerne ble hvite (Nordsjö Ambiance Xtramatt) og alle lister er kritthvite (Nordsjös Ambiance Superfinish i glans40). Nordsjös maling er litt hvitere enn for eksempel konkurrentenes hvitfarger. Et tips om man er ute etter akkurat det. Bordet er vårt gamle bord som jag har malt og som har fått ny marmorplate på. Det føles nå som en del av kjøkkenet og fungerer også som kjøkkenbenk. Har alltid likt vårt kjøkkenbord så det var synd å måtte bytte det ut, og bedre (og billigere) å pusse det opp tenkte jeg!

Det er også et tips, har du et fint og stabilt bord så kan man jo bare kjøpe litt maling og en ny plate så får man simsalabim et helt nytt bord.

BaseWhite - den hviteste av de hvite fargene

Vaskerommet

@hop vaskerom malt med kritthvite fargen Nordic Light

For å få vaskerommet så lyst som mulig ble veggen malt med den patenterte malingen Nordic Light. Den har en ny patentert teknologi som gjør at lyset reflerere 40% bedre enn ordinær hvit maling. Den gir et nøytralt kritthvitt utseende, og passer til rom med lite dagslys. Listverk er malt I malingen Ambiance SuperFinish halvblank i fargen BaseWhite.

House of Philia

En av nordens største innrednings & livsstilsbloggere finner du på House of Philia

Alle bildene benyttes med tillatelse fra House Of Philia. Photo: © @houseofphilia