Blå er en farge som spiller en rolle i alle aspekt i livet, og sammen med ulike fargenyanser kan den frembringe en rekke forskjellige stemninger og føleler - f.eks bade avslappende og energisk.

En allsidig farge til ethvert rom

CF17 Denim Drift Color of the year 2017 spisestue

Når vi tenker på hjemmet som et sted vi er sammen, hvor vi spiser, sover, gråter og feirer - og hvor vi ofte både bor og arbeider - så skiller blå seg ut med sin allsidighet. Den blå farge kan brukes for en avdempet uttrykk.

Denim Drift er flott å sette sammen med andre blåfarger eller med naturlige treverk - eller den kan brukes som skarp kontrast til gule fargenyanser for å gi en levende og sitrende stemning.

Tenk lenger enn til veggen

Cf17 Årets farge Denim Drift malt på kjøkkenveggen

Du trenger ikke kun å male veggen. Å male taket er en enkel, og effektfull måte å omgi seg med farger på.

På tilsvarende måte kan du male døren eller et møbel, f.eks et skap i en komplementærfarge, eller bruke møbler og tekstiler på samme måte. Begynn med å tenke i nye og uventede kombinasjoner.

Hvis du er litt usikker på å male en hel vegg blå, så kan du selvfølgelig nøye deg med å male noen detaljer som en effekt på veggen. Som inni et hjørne eller på hyllekantene. Da får du muligheten til å leke med forskjellige paletter på en enkel men allikevel effektiv måte.

Hvilke farger>/strong>
Prøv med fargene Dusky Dijon, Soft Dijon og Dark Le Mans

Utnytt arkitekturen

COY17 Denim Drift er Color of the year 2017

Strukturen i hvert av boligens rom kan brukes som rettesnor på hvordan du kan skape forskjellige fargesoner. Gelender, trapper og eksisterende oppdelinger av rommet kan skape naturlige brudd hvor du kan eksperimentere med forskjellige nyanser innenfor det samme fargetema. Slipp deg løs og lek med de linjer som allerede finnes I boligens arkitektur.

Utvalgte farger