Hvit drøm

ONE Supertech 7

Drømmen om det hvite perfekte huset kan for mange oppleves som uoppnåelig. Noen tror og mener at hvite hus fort kan se skitne ut. Men det var før One SuperTeck kom med sine fantastiske egenskaper - den er selvrensende.

Selvrensende husmaling

Det betyr at skitten renner av fasaden sammen med regnet. Og følger du anvisningen vil du oppleve at du har et hvitt og perfekt hus de neste 16 årene, om ikke lenger!

Husk å ta den årlige periodiske vasken av huset, så fjerne du også skitten der regnet ikke kommer til, f.eks. under takutspring og møne. Da vil det se helt perfekt ut også på kort avstand.

God dekkevne

ONE male hvite hus

One SuperTech har alt en utendørs fasademaling kan ønske seg. Den er svært dekkende, som gjør at den er en fornøyelse å male med. For å bevare huset optimalt er det viktig at kantene dekkes godt for å hinder at fukt trekker inn under malingen og forårsaker råteskade.

One Super Tech leverer en ekstrem god glans- og fargestabilitet som vil holde seg like pen de neste 16 årene, uansett fargevalg.

Utendørsmalingen kan selvfølgelig brekkes i hvilken som helst farge om ikke hvitt er drømmen, og hvis du er ute etter det beste miljøalternativet, kan vi berolige med at One er svanemerket.

Vindu & Dør

One Door and Window Tech er spesielt utviklet for nettopp dører og vinduer. Vinduet er en veldig utsatt bygningsdel med mange kanter, så malingen har en ekstra god kantdekk. One Door and Window har også en fantastisk god glans- og fargestabilitet over tid. Den tørker på bare 2 timer, så du kan male 2 strøk på samme dag, og lukke igjen vinduer og dører om kvelden.

ONE malte vindu

Utvalgte farger