Koselig plass

Fantaserer du om å lage ditt eget lille hjørne for å sitte og lese eller rett og slett bare flykte fra resten av verden? Å innrede din egen plass kunne ikke vært lettere – du trenger ikke engang male hele veggen. Med kun litt farge kan du definere en egen sone i stuen din, og du markerer stedet der du kan slå deg ned for å lese eller ta deg en høneblund.

Perfekt standard

Når du har valgt din plass, velg en varm, beroligende farge som denne myke ferskenrosa, eller kanskje en støvete gul eller røykgrønn. Bestem så hvor høyt du ønsker at fargen skal gå – i dette tilfelle er det målt opp slik at gulvlampen inngår i det malte feltet.

For å virkelig definere kroken din, kan du til og med bruke en tynn stripe av farge i en komplementær tone for å vise skillet hvor resten av rommet ender og ditt område begynner. Vi har brukt en subtil nøytral farge for en moderne stil – men en lysere tone vil også være flott.

Siste endringer

For å virkelig gjøre området ditt koselig, hvorfor ikke legge til noen myke puter, koselige pledd og et teppe til å begrave tærne i. Lek med belysningen. En gulvlampe med en lysregulator er perfekt – det er en god måte å rette lys mot boken din og du kan bestemme lysstyrke avhengig av humør.

Utvalgte farger