Del inn i lag

Hvitt er kanskje minimalistisk, men det er langt ifra kjedelig. Dersom du liker å lage en klassisk, men fremdeles koselig stemning i stuen din, hvorfor ikke prøve å dele inn flere nyanser av varmt hvitt i lag innenfor det samme området. Tenk kremaktig, smørhvit som har et hint av gult, som lin, bomull, elfenben, eggeskall og vanilje.

Ikke bare vil disse fargetonene umiddelbart gi varme til et hvilket som helst rom (spesielt de med mye tre eller betong), de passer til alt og er utrolig oppmuntrende.

Legg til tekstur

For å gi din palett av hvitt et visuelt løft, forsøk å introdusere en uventet vri. Dette kan være i form av en kontrastfarge (varmt hvitt ser spesielt godt ut med myk oransje, rød og gult) eller et hint av tekstur, som en lys brun lenestol i lær eller en bølgende blondegardin.

Dersom du har tregulv kan det være en god ide og prøve å slipe gulvplankene med sandpapir og male dem i mandelhvit for å lage en hvitvasket effekt. Eller for en umiddelbar oppdatering dekk gulvet ditt med et sisalteppe – føttene dine vil være deg evig takknemlige!

Utvalgte farger