Dobbel moro

Å innrede et barnerom som skal deles av to små jenter med forskjellig personlighet, kan være utfordrende. Mist ikke motet. Bruk av farger er den enkleste måten å lage atskilte – men likevel harmoniske – områder.

Vær dristig

En fargesammensetning som er fargerik, men sofistikert kan oppnås ved å kombinere en sennepsfarge med en myk, dempet rosa. Den brente oransje vertikale stripen som ses i dette rommet fungerer godt for å splitte de to separate områdene, mens det samtidig fører sammen området.

For å skape et sammenhengende interiør, prøv å begrense din fargepalett til maks tre sterke farger. La disse fargene gå igjen i dine tekstiler – vi elsker at fargene i sengetøyet i dette rommet utfyller fargene som brukes på veggen.

Ung til sinns

Når det gjelder unger er forandring uunngåelig – så det er viktig å velge en fargesammensetning som kan holde tritt med ungens stadig endrende personlige smak. Denne fargepaletten er veldig fleksibel og vil motstå tidens prøvelser, og fungerer både for barn og tenåringer. Når det gjelder valg av tekstiler og tilbehør, velg klassiske mønstre som de ikke vokser ut av.

Fullfør looken ved å male brukte møbler, som en krakk eller lekekiste, i komplementære fargenyanser.