Taket

Paneltak malt hvitt på hytta

Hvite tak er lekkert når resten av interiøret får en mørkere farge. Da kan dagslyset speile seg i taket og bringe lyset inn i hytta. Det lyse taket forlenger takhøyden uten at det blir tungt og mørkt i hytta.

Til tak anbefaler vi Professional Dør, list & panel 15 i farge Base White

Veggene

Panel kjøkken behandlet med interiørbeis

Beiser du veggene i en mørk transparent farge vil du få en god og lun atmosfære. Har du mange dører, karmer og bærende støtte til takbjelker, så kan det være lurt å male alt i samme farge. Da vil rommet opptre som en enhet uten for mange forstyrrende elementer, og det kan økle romfølelsen

Flytter du overskapene på kjøkken over vinduet, vil dagslyset og solen allikevel skinne inn i rommet, samtidig som rommet føles åpen og luftig.

Listverk males i samme farge som veggen for å gi større romfølelse.

Veggene er besiet med Original Panellakk i farge Gjendebu

Gulvet

Panel gulv malt hvitt på hytta

Veggen er mørke, men både tak og gulv bidrar til at lyset allikevel flommer inn i rommet. Gulvet i en hytte får gjerne en tøffere bruk enn hjemme og trenger derfor en god maling som tåler denne bruken.

Malingen Diamond Floor er en tøff gulvmaling som er ekstrem slitesterk og hurtigtørkende, hvilket er en stor fordel når du skal male på hytta med begrenset tid. I tillegg er den svanemerket. Fargen på gulvet er Kalksteinsgrå.

Fargeforslag

Panel fargekart beis 2

Utvalgte farger