CF17 Denim Drift Color of the year 2017 spisestue

Under valget av årets farge har vi satt sammen en palett med et stort utvalg blåfarger, slik at du kan finne en nyanse som passer for deg og din livsstil.

Denim Drift passer perfekt inn i denne paletten. Den har en naturlig beroligende effekt, og ulike egenskaper avhengig av hvilken farge den kombineres med, slik at du kan bruke den til å skape ulike stemninger i hjemmet.

Denim Drift er tilgjengelig hos din forhandler 15. September.

Et globalt møte

Cf17 Årets farge Denim Drift malt på kjøkkenveggen

Hvert år samler vårt Global Aesthetic Center-team designeksperter fra hele verden. I løpet av noen dager drøfter de utviklingen og fargevalgene innenfor interiørdesign, arkitektur og mote, i tillegg til større sosiale trender.

Denne unike kombinasjonen av ulike perspektiver gjør at de kan finne frem til et tema som fanger opp tidsånden, og nettopp fargen som gjenspeiler den.

Nye perspektiver

CF17 Denim Drift Color of the year 2017 stue

Temaet for 2017, Livet i et nytt lys, handler om hvordan mennesker over hele verden har fått en ny forståelse for de hverdagslige, men helt nødvendige, sidene ved livet.

Vi blir stadig mer opptatt av å finne den riktige balansen: mellom arbeid og fritid, naturen og det menneskeskapte, det som er privat, og det som er felles.

Derfor var blått et naturlig valg for teamet vårt. Det er hverdagens farge, fra den klare, blå himmelen til klærne vi går med.

Alle har sin blåfarge

Blå er hverdagens farge, og den gir soverommet et fredelig, naturlig preg.

«Jeg liker at dette teamet feirer hverdagen», sier Heleen van Gent, kreativ leder for Global Aesthetic Center. «Det er veldig inkluderende.»

«Det er både fargen på jeans og på kongelig fløyel. Det er også en nydelig, frisk farge i naturen. Det er en farge som alle er glade i og komfortable med – og det er derfor vi bestemte oss for denne blåfargen da vi skulle finne et samlende tema for 2017.»

En allsidig blåfarge

Årets farge, denimgrå, er allsidig nok til å fungere i alle sammenhenger.

Alt dette påvirker måten vi innreder hjemmene våre på – miljøet som betyr mest for oss, og som vi har kontroll over. Og det som er så flott med denimgrå, er hvordan den kan se helt forskjellig ut avhengig av hvordan og hvor den brukes.

Teamet vårt fant frem til fire andre temaer og utfyllende paletter som understreker denne allsidigheten.

Se videoen og finn ut mer

Finn ut mer om årets farge for 2017 og trendene forbundet med den, og se hvordan du kan ta dem i bruk i hjemmet ditt med appen Nordsjö Visualizer.

Utvalgte farger