I en verden av tvetydighet er det noe fortrøstningsfullt ved matematikkens og naturvitenskapenes pålitelighet. Mens språkene forandrer seg, forblir tallene de samme, og forener oss uansett hvor i verden vi befinner oss.

Denne fargetrenden oppmuntrer oss til å betrakte våre hjem på en analytisk måte; å sette målsettinger og identifisere håndfaste mål for å leve det beste livet vi kan. De sjatteringene som danner denne trenden er sofistikerte og elegante: en nøye utvalgt blanding av maskuline nøytrale farger, som kitt, gips og murstein, samt fyldige aksentfarger, som mørk smaragd, klar blågrønn, skarlagensrød og oker.

Hvis utforming av et stilsikkert hjem appellerer til deg, hvorfor ikke prøve å innlemme noen av de sentrale nøytrale fargene fra denne trenden inn i ditt eksisterende interiør? De stilsikre og modne nøytrale fargene fungerer bra når de kombineres med naturlig materialer, som mørkt tre, marmor, eik og betong. Hvis du vil tilføre en grafisk snert, bruk en sjablong og mal et tall eller en grafisk figur i en livlig aksentfarge, som blågrønt eller skarlagensrødt, på en eller flere vegger som du ønsker å trekke oppmerksomheten mot.

Utvalgte farger