Hvit kjøkkeninnredning og fargevalg

Kjøkkenet er, naturlig nok, holdt i hvitt og grått. Den grå fargen har fargekode ON.00.31 og er en ren grå farge som passer godt til bade varme og kalde hvitfarger.

Noen ganger er det kontraster som må til

@hvitt Gutterom Mystical Calais veggmaling

Den ene veggen på soverommet er malt i fargen Mystical Calais og gir rommet både mer dybde og et lunere inntrykk. Og det beste av alt, det tar ikke lang tid, to strøk er gjort på en ettermiddag.

Linda valgte marmor og messing sammen med snøhvit sengetøy og grønne detaljer på tenåringrommet.

Gutterom i grønt

Militærgrønn farge ble perfekt på gutterommet. og etter noen prøvestrøk falt valget på farge G8.25.32 malt i Ambiance Xtramatt. Valg av malingstype påvirker fargegjengivelsen og den matte overflaten gir ingen reflekser - og fargen oppleves som eksklusiv og taktil.

@hviit tenåringsrom malt grønt

Fargesett veggen før du maler

@hviit Visualizer

Vi synes det er ekstra gøy at Linda benyttet vår nye app; Nordsjö Visualizer for å teste veggfargen hjemme før hun hentet den i butikken.

Vil du teste fargen på veggen kan du laste den ned her

Linda jobber som interiørstylist for norske magasiner og kommersielle aktører og vinner av Årets Interiørblogg i Vixen Blog Awards 2015 samt nominert til Nordic Blogger of the Year 2015 - og nominert I Voxen Blog Awards I 2016. Hun gjør scenografi for reklame, film og musikkvideoer. i tillegg til prosjekter for privatkunder og boligstyling. Linda er kjent som innehaver av nettbutikk og bloggen ved navnet Hviit.