«Hvordan kan jeg finne farger mine barn ikke vil vokse ut av med en gang?»

Barn endrer smak nesten like ofte som de skifter skostørrelse, så det er en god ide å velge farger som vil vokse sammen med dem når dere flytter til et nytt hus.

Dristige gule og grå farger kan virkelig kvikke opp, noe som gjør dem til et utmerket valg for tenåringer som ønsker å tilføre sin personlige stil.

1) Gult og blå-grønt

Dristige gule og blå-grønne farger er varige farger, og gjør dem til et utmerket valg for tenåringer som ønsker å stå frem.

Gå gjerne for mykere,dusere fargetoner, og de vil vare lenge.

Pastellfarger blir aldri umoderne og gir en beroligende følelse som er akkurat riktig i et soverom. Kombiner ulike farger - de kan fungere like bra for gutter som for jenter.

2) Perfekte pastellfarger

Pastellfarger blir aldri umoderne og gir en beroligende følelse som er riktig på et soverom.

Duse blåfarger har en utsøkt, feminin følelse når de kombineres med hvitt, samtidig som blek rosa fungerer bra i kombinasjon med maskuline blåfarger eller gråfarger.

Grønt er et oppkvikkende valg som nok en gang fungerer akkurat like bra for jenter som for gutter.

3) Friske grønnfarger

Grønt er et oppkvikkende alternativ som fungerer like bra for jenter som for gutter. Og enda bedre, grønt hjelper på konsentrasjonen, noe som gjør fargen et godt valg for barn som gjør leksene på rommet sitt.

Bruk bleke fargenyanser på hovedveggen med lysere grønn som aksentfarge for å gi interiøret energi.

Nøytrale farger trenger ikke være kjedelige. Bruk dem som grunnlag for dine fargekombinasjoner og tilfør farger i form av sengetøy og tilbehør for en gøyal og ungdommelig stil

4) Fleksible nøytrale farger

Nøytrale farger trenger ikke være kjedelige. Bruk dem som bakgrunn og tilfør lyse farger på sengetøy og tilbehør for et gøyalt, ungdommelig utseende.

Dette gjør også rommet enkelt å oppdatere uten at du trenger å male om igjen. Alt du trenger å gjøre er å bytte ut tilbehøret – perfekt for situasjoner når din tenåringsdatter blir lei av Barbie-rosa eller sønnen din vokser fra de fargene til hans favorittklubb.

Tavlemaling tilfører en følelse av moro til planen – men den er praktisk også. Småunger kan bruke den for å tegne bilder eller øve på bokstaver.

5) Aksentfarger

Mal en stol, et bord eller hylle i en farge som star litt frem i forholde til resten av fargene i rommet. Eller mal en liten vegg bak hodegjerdet eller skape en dramatisk gulv-til-tak-stripe nedover langs en lengre vegg.

Bruk Nordsjö visualiserings-app for å vise barna nøyaktig hvordan rommet deres vil de ut når det er malt.

Tips

Hvis barna dine trenger hjelp til å valge sine farger, kan vår Nye app - Visualizer - hjelpe dere på vei. Her kan dere velge en farge og se fargen direkte på veggen hjemme hos dere. Hvordan? Ved bruk av Argumentet Reality-funksjonalitet holder du kamera opp i rommet og velger fargene du ønsker. Det er enkelt - og ikke minst praktisk for å se hvordan resultatet kan bli, før dere har begynt på malejobben. Du finner den i AppleStore og Google Play.