Den perfekte bakgrunn

En nøytral farge er en farge som opptrer som en diskré bakgrunnsfarge, og som lett kan benyttes med andre sterkere farger. Dette gjør nøytrale farger til et flott blankt utgangspunkt der du kan være kreativ og gi et bilde eller kunstverk som har et arkitektoniske særpreg en mulighet til å stå frem.

I en nøytral fargepalett inngår alt fra lyse, nøytrale farger som krem og hvitt, til mørkere nyanser om mørke jordfarger eller steingrå.

Bryt tradisjonen

Tradisjonelle nøytrale nyanser inkluderer taupe, muskat og sandstein. Her har vi benyttet en gråbrun lavendelfarge som en nøytral bakgrunn i soverommet. Ulike nyanser av samme farge er supplert med, sammen med overdådig mørk lavendelfarget puter og et lyst lavendelfarget sengeteppe. Dekorative innslag i harmoniserende nyanser av gull og mørk rust gjør denne elegante sammensetningen komplett.

Stjel stilen

Følg disse stegene for å gjenskape en lignende stil: • Sett sammen fargeprøver med fem forskjellige nyanser av samme farge. • Legg så til ulike nyanser på vegger, treverk og møbler i rommet. • Fullfør ved å legge til interiør i harmoniserende nyanser som er nær din hovedfarge. Du kan enkelt lage en vakker fargepalett ved å bruke nøytrale farger som utgangspunkt.