«Endelig er jeg motivert til å gjøre den malejobben jeg har utsatt så lenge, men hvordan skal jeg gå frem for å male ett rom på én og samme dag?»

Er du i ferd med å flytte inn i et nytt hus, og ønsker å bli ferdig så raskt som mulig? Nå er det på tide å brette opp ermene dine og gripe malerkosten!

Et vellykket maleresultat er et resultat av grundig planlegging og forberedelser. Ønsker du å vite hvordan det skal gjøres? Vår steg-for-steg-veiledning er enkel å følge:

 Hvis du ikke allerede har lastet ned vår Nordsjö Visualiserings-app, gjør dette nå og velg dine farger og produkter fra Nordsjös fargepalett.

1. Bli kvitt rot

Rydd først! Kvitt deg med flytteesker og rydd ut gamle møbler som du ikke har plass til. Flytt alt som er igjen inn til midten av rommet og dekk alt med plast.

2. Velg farge og type maling og kjøp inn det du trenger

Hvis du ikke allerede har lastet ned vår Nordsjö Visualizer-app, gjør dette nå og velg dine farger fra Nordsjös fargepalett og finne oversikt over type maling. Mange av våre malingstyper kan benyttes på ulike underlag, men det kan lønne seg å sjekke hvilken type underlag som skal males. Les produktinformasjon på nettside eller i app.

Appen kan også hjelpe deg med å finne din nærmeste forhandler. Du finner også samme informasjon på denne nettsiden.

Ønsker du å regne ut hvor mye maling du trenger? Bruk Nordsjös malingskalkulator

3. Regn ut hvor mye maling du vil trenge

Så snart du har valgt type maling, finn fargen på Nordsjös nettside og skriv inn målene på rommet inn i vår Nordsjö malingskalkulator. Vi vil gjøre et anslag over hvor mye maling du trenger å kjøpe.

4. Skaff de rette verktøyene til jobben

Kontrollér at eksisterende malerkoster, rullekoster og malebrett er grundig rengjort og, hvis ikke, legg dette til på innkjøpslisten sammen med en rull maskeringstape av god kvalitet I tillegg til Nordsjö-malingen du trenger.

Nøytral fargeplan, maling av vegger, moderne fargeplan, maling, gjør det selv, innredningsideer

1. Rengjøring og forbehandling av veggene

Sparkle små sprekker og hull med og la det tørke før du forsiktig går over med sandpapir. Deretter kan du bruke maskeringstape rundt de områder som ikke skal males.

2. Kom i gang med å male

Bruk først en liten kost for å male en kant på et par centimeter rundt det hele, deretter males resten av veggen med en malerulle.

3. Nyt resultatet!

Nå kan du slappe av, og se på maling tørke med en velfortjent kopp te!

Tips Hvis du kun har tid til å påføre ett strøk maling, sørg for at rullekosten er godt dekket med maling.