Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
image1

Setter farge på SOS-barneby i Sør-Afrika

Våre ansatte var inspirert til å forbedre hverdagen til unge voksne og gjøre en forskjell, og i Johannesburg i Sør-Afrika tilbragte de derfor Nelson Mandelas dag med å besøke barnebyen og gi hjemmene et friskt strøk maling.

image2

Inspirert av Mandela

 

– Siden vi visste hvor glad avdøde Nelson Mandela var i barn, var det naturlig å skape varme omgivelser som fremmer barnas utvikling, her i SOS-barnebyen, som en hyllest til Mandela, sa Nathalie Sweeney, markedsdirektør for Dulux South Africa. SOS-barnebyer tar hånd om barn som har mistet eller lever med stor risiko for å miste omsorg fra familien sin, ved å tilby dem et hjem og muligheten til å knytte varige bånd i en familie. Det har aldri vært enkelt å skulle gjøre en endring i barns liv, men vi er her for å gjøre det beste vi kan for disse unge menneskene.

image3

Bedre liv med maling

 

– Vi vet hvor effektivt maling kan forvandle et område, og vi ville bidra til å gi disse barna en bedre tilværelse. Ikke bare spiller farge en viktig rolle i den samlede estetikken til omgivelsene, den kan også påvirke folks humør og tankemåte, og riktig fargevalg kan til og med stimulere barnas utvikling, forklarte Sweeney.

image4

Liv forvandles – én landsby om gangen

 

Ennerdale-barnebyen var i 1984 den første i sitt slag som ble grunnlagt i landet. Den består av 16 hus som er en del av den familiebaserte omsorgsmodellen som SOS-barnebyer tilbyr. Til sammen er det nå åtte landsbyer i alle deler av landet. I tillegg til å male landsbyen i Ennerdale har Dulux også donert maling til lokale programmer som SOS-barnebyer driver i nærheten av barnebyen Rustenburg.

image5
Fetching the data, plz wait..