Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
image1

Dulux Painters Academy og SOS-barnebyer i Indonesia

Samarbeidet mellom AkzoNobel og SOS-barnebyer i Indonesia begynte i mai 2017 med lanseringen av et nytt initiativ for arbeidstrening for ungdom, YouthCan!.

image2

Et inspirerende program

 

Samarbeidet har som mål å gjøre en forskjell gjennom opplæring og oppussing av ungdommenes omgivelser, samt å skape flere arbeidsmuligheter for ungdommene. I Indonesia startet Dulux Painters Academy opp i august, og programmet omfatter blant annet fargelære og kunnskapsbygging, samt ulike maleteknikker, fra grunnleggende maling til dekormaling og teksturmaling.

image3

Nyttig kunnskap og de beste deltakerne

 

– Vi er svært glade for å få samarbeide med AkzoNobel om å øke sjansene for at ungdommene våre skal bli uavhengige voksne, sa Gregor Hadi Nitiharjo, nasjonal direktør for SOS-barnebyer i Indonesia. – Det er i tråd med målet vårt om at alle barna under vår omsorg skal være i stand til å konkurrere på arbeidsmarkedet. Dulux Painter Academy gir yrkesopplæring og kunnskap som jeg tror vil bli svært nyttig for ungdommene i fremtiden, sa han. På slutten av dagen fikk de tre elevene som hadde mestret teknikkene aller best, ekstra anerkjennelse.

image4

Langvarige inntrykk

 

19 år gamle Devita Natalia, som deltok i opplæringen, studerer markedsføring ved Politeknik KPP: – Arbeidsseminaret har vært en øyeåpner for meg, og jeg vil gjerne utforske denne muligheten nærmere, spesielt siden jeg studerer markedsføring. Det er mye å utforske når det gjelder farger og maling, sa hun. Gugum Gumelar på 17, som er interessert i informatikk, hadde følgende kommentar: – Jeg visste ingenting om fargelære fra før. Jeg gleder meg virkelig til å bruke det jeg har lært hos Dulux Painter Academy, på rommet mitt, og å bruke det på datamaskin på skolen.

image5
Fetching the data, plz wait..