Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
image1

Nye farger i SOS-barnebyer i Nigeria

Som en del av det globale Let’s Colour-initiativet har AkzoNobel og distributøren CAP Plc. samarbeidet med SOS-barnebyer i Nigeria om å tilby et lokalt utdanningstilbud og friske opp livene til 25 unge mennesker for å gi dem bedre utsikter på arbeidsmarkedet.

image2

Opplæring og oppussing

 

I 2017 besto samarbeidet av et omfattende opplæringsprogram i malerfaget, som ble holdt av Dulux Painters Academy, samt oppussing og totalrenovering av en bygning i SOS-barnebyen i Ejigbo.

image3

Skaper fargerike opplevelser

 

Ved arrangementet som ble avholdt i SOS-barnebyers samfunnssenter i Ejigbo, fortalte Omolara Elemide, daglig leder for CAP Plc., at avgjørelsen om å tilby lokal utdannelse og oppussing av samfunnssenteret var et resultat av selskapets engasjement for å skape fargerike opplevelser for vanskeligstilte lokalsamfunn. Ved å tilføre farge og tilby opplæringsprogrammer er målet er å gi ungdommene en bedre hverdag.

image4

Oppløftende og tilfredsstillende

 

Omolara Elemide la til: – Vi har lærte opp 25 ungdommer i SOS-barnebyen til å bli uavhengige voksne, ved hjelp av plattformen Dulux Painters Academy. Neste del av programmet blir å samarbeide med de ferdig opplærte ungdommene om å friske opp flere områder i SOS-barnebyen med farger, sa hun. Den nasjonale direktøren for SOS-barnebyer, Eghosa Erhumwunse, sa at samarbeidet hadde vært oppløftende og givende for alle de involverte.

image5
Fetching the data, plz wait..