Utendørsmaling for tøffe værforhold

I dag har vi malingstyper som slår det meste. Nordsjö One Super Tech har for eksempel ekstrem bra dekkevne og fargebestandighet, og er enkel å påføre. Men fremfor alt er den selvrengjørende og beskytter din trefasade år etter år.

Det er derfor Nordsjö One Super Tech er et selvsagt valg for den profesjonelle maleren.

Bytt til en bedre maling du også.

ONE Supertech 5

I ønsket farge eller hviteste hvitt og sorteste sort

Vi hos Nordsjö elsker virkelig maling. I mer enn 110 år har vi gjort alt vi kan for at du, og generasjoner etter deg, skal kunne leve i vakre hus. Yrkesmaleren velger ONE Super Tech.

Om du velger en farge som du liker, så lover vi at vår maling har en fantastisk fargegjengivelse og beskytter mot både vær og vind i mange år fremover. Malingen kan brekkes ønsket farger. I tillegg kommer den i to standardfarger - BaseWhite og Black, der vår lab har klargjort malingen for deg for å sikre deg best mulig fargestabilitet.

Finn en forhandler nær deg
@charlotteklepsvik gråmalt hus med ONE

På tide å male huset?

Å velge riktig farge til husets fasade kan kreve litt ettertanke. Fargen du velger skal du være fornøyd med i mange år og noen bruker litt tid på å bestemme seg. Valg av maling derimot er enkel!

Med One Super Tech får du god dekkevne og fargebestandighet på din trefasade år etter år. One Super Tech er en selvrengjørende akrylmaling, hvilket gjør at din husfasade vil se ny ut i mange år.

Tips: Ta bilde av ditt hus i ulike vinkler slik at både grunnmur og vinduer er synlig, og ta med til din forhandler så hjelper de deg å ta ut fargeforslag.

ONE malte vindu

En ren fornøyelse i mange år med riktig utendørs maling

Husk å male vinduer og ytterdør når du likevel er igang. One Door & Window Tech er en hurtigtørkende maling som gjør at du kan male ferdig dør og vinduer på en dag.

One Super Tech og One Door & Window er malinger du kan leve med veldig lenge.

Klassiske farger til husfasaden og vinduer

Fasade- og utendørsbehandling

ONE Supertech 4

Bytt til en bedre utendørsmaling

I over hundre år har Nordsjö testet utendørsmaling i tøffe værforhold på våre teststasjoner og i våre laboratorier. Det harde arbeidet har gitt resultat.

@tildabjarsmyr_onedoor

Hvitmalte hus

Ingenting er så vakkert som hvitmalte hus langs Norges kyst en sommerdag, der den hvite fargen speiler seg i den blå himmelen, den grønne skogen og det dypblå havet. Men hvitt er ikke bare hvitt! Disse tipsene er for deg som leter etter inspirasjon på hvite hus og kritthvite fasadevegger.

Terrasseliv og hageglede

Slik behandler du din trekledning

Slik beiser du terrassen

Å beise terrassen er går raskere med litt forberedelse, og jobben blir enklere med vår trinn-for-trinn guide. Det er så deilig når jobben er gjort, og du kan nyte solstrålene og terrassegulvet slipper å gjøre det samme.