Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Nordsjö Bærekraft

En positiv innvirkning på deg, hjemmet ditt, samfunnet og kloden

Vi er opptatt av å endre måten vi maler på, og vi gjør alt vi kan for å redusere belastningen på planeten med innovative produkter og løsninger. Vi bygger bærekraft inn i alt vi gjør, noe som vil bidra til å gjøre en positiv forskjell for deg, hjemmet ditt, samfunnet og verden hver gang du maler.

Inneholder 35% resirkulert maling

Nordsjö Evolve Recycled inneholder 35 % resirkulert farge. Det gir en fantastisk fin og helmatt finish på vegger og tak, og er både grunning og toppstrøk i ett. Kort sagt, en svært god maling med lavere karbonavtrykk.

Stue med grønnmalte vegger

Med overflater som holder lenge

Ved å velge riktig produkt og den mest slitesterke malingen for innvendig og utvendig maling forlenger du levetiden på malingsprosjektet ditt, slik at du ikke trenger å male så ofte og får det til å vare lenger.

Skyer på en blå himmel

GJØR DET BÆREKRAFTIG

Utforsk initiativene og produktvalgene som gjør en forskjell - ikke bare for hjemmet ditt, men også for planeten vår.

Fra nullavfallsambisjoner til bedre resirkuleringsinitiativer - vi setter bærekraft i sentrum for alt vi gjør. Se hvordan vi realiserer denne visjonen, og utforsk innovasjonene som vil hjelpe deg med å redusere ditt miljømessige fotavtrykk.

Mennesker som maler i forbindelse med Lets colour-prosjektet

Let´s Colour

Vi tror at maling kan brukes til å skape forandring ved å styrke lokalsamfunn, endre atferd og gjøre steder mer underholdende, levende og trivelige.

Nordsjö Visulizer

Med digitale verktøy

Våre teknologiske innovasjoner er utviklet for å hjelpe deg med å spare tid og penger, men de reduserer også sløsing ved å forhindre at du kjøper mer maling enn du trenger, for eksempel malingskalkulatoren vår eller Colour Visualizer-appen.

Farger laster....