Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Bæredygtighed, din verden

Gjør det bærekraftig

Utforsk initiativene og produktvalgene som gjør en forskjell - ikke bare for hjemmet ditt, men også for planeten vår. Fra nullavfallsambisjoner til bedre resirkuleringsinitiativer - vi setter bærekraft i sentrum for alt vi gjør. Se hvordan vi realiserer denne visjonen, og utforsk innovasjonene som vil hjelpe deg med å redusere ditt miljømessige fotavtrykk.

Vår misjon

Som en bærekraftig virksomhet er det vår misjon å skape en lysere fremtid for bransjen, for kundene våre og for verden. Vår "People. Planet. Paint."-løftet vårt berører alt vi gjør. "People" refererer til måten vi styrker våre ansatte og lokalsamfunnene våre på. Når det gjelder "Planet", minimerer vi miljøpåvirkningen fra virksomheten vår; vi har forpliktet oss til å halvere CO2-utslippene fra hele leverandørkjeden vår innen 2030. I dag bruker alle våre anlegg i Norden 100 % fornybar elektrisitet.

Når det gjelder "maling", jobber vi hardt for å skape banebrytende løsninger og gi deg et større utvalg av mer bærekraftige malings- og lakkprodukter. Målet er selvfølgelig å gjøre det enkelt for deg å finne bærekraftige valg når du innreder - enten det er å velge maling som varer lenger (fordi du kjøper mindre maling sjeldnere) eller maling med lavere karboninnhold, og dermed mindre skadelig for miljøet.

Det vi gjør for å minimere avfall, gjenbruk og resirkulering

I flere tiår har vi også arbeidet for å minimere påvirkningen fra emballasjen vår ved å strømlinjeforme designene våre for å redusere materialforbruket og tilby et utvalg av størrelser som passer til prosjektene dine. Innen 2025 planlegger vi å sørge for at alle våre plastemballasjeformater inneholder minst 50 % resirkulert materiale. De nye mørkegrå emballasjene er i ferd med å rulles ut på de mest populære produktene våre, slik at du snart kan finne favorittproduktene dine pakket med halvparten så mye ny plast.

Svanemerket - vanskelig å få, lett å velge

Å kvalifisere seg for Svanemerkets høye krav er et tydelig bevis på godt miljøarbeid. I dag er en stor del av sortimentet vårt svanemerket, og målet vårt er å ha miljømerkede produkter i alle kategorier. Gjennom målrettet utviklingsarbeid oppfyller stadig flere av våre produkter kravene til miljømerker som Svanemerket.

Kjøp bare den mengden du trenger

Det er selvfølgelig fornuftig å tenke på å kjøpe mindre maling ved ikke å overvurdere mengden maling du trenger fra starten av. Før du går i gang med maleprosjektet, kan du bruke vår raske og enkle malingskalkulator for å finne ut hvor mye maling du trenger. På den måten unngår du å kjøpe mer enn du trenger - et praktisk verktøy som hjelper deg å spare penger og minimere miljøpåvirkningen fra prosjektene dine.

Farger laster....