Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Fasade på et hus malt med Nordsjö-maling

Beskytt hjemmet ditt

Ta vare på hjemmet ditt både innvendig og utvendig - da holder det seg fint lenger.
Få ditt neste prosjekt til å vare lenge med våre innovative og slitesterke produkter.

Spisestuen er malt i en beige farge fra Nordsjö.

Holdbar farge

Når du har tatt deg bryet med å pusse opp et rom - og når du er fornøyd med oppussingen - er det viktig å vite at fargen og finishen holder. Derfor fokuserer vi på å tilby et utvalg av malinger som er formulert med teknologi som sikrer langvarig ytelse. Det betyr at du ikke trenger å male om like ofte - noe som er godt nytt for deg og for miljøet.

Vi finner også nye, smarte måter å gjøre malingene våre bedre for innemiljøet på. Ved å erstatte løsemidler som tradisjonelt brukes i malingsproduksjon med vann, har vi for eksempel forbedret luftkvaliteten for oss alle og fått luften til å lukte renere.

Visste du at...

...det å male kjøkkenskapene i stedet for å kjøpe nye, for eksempel, betyr 97 prosent mindre klimabelastning? Oppdag hvordan du kan forvandle kjøkkenskapene dine med farger og maling.

 

Kompromissløs kvalitet

For oss er det å lage kvalitetsprodukter og å ha en positiv innvirkning på planeten to sider av samme sak. Derfor tar vi smarte valg når det gjelder alt som inngår i produktene våre, fra energi og vann til råvarene som brukes i hver bøtte med maling. I tillegg genererer vi mindre fabrikkavfall og bruker mindre drivstoff for å få malingen frem til forbrukeren.

Alt med måte

Når du velger å bruke kvalitetsmaling fra Nordsjö, vil du oppdage at du kan bruke mindre maling og likevel oppnå et flott resultat. Mindre maling betyr mindre ressursbruk - og du får en mer holdbar finish.

Til Fargeprøven - Colour Tester

Colour tester

Vår fargeprøverulle er den enkleste måten å prøve en ny farge på - rett på veggen. Du trenger bare riktig mengde maling og ingen verktøy.

Farger laster....