Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

4 forslag til hvordan du kan bruke Colour of the year på soverommet

Se hvordan du kan bruke Colour of the year til å skape ulike stemninger på soverommet

Vil du vite mer om hvordan du kan forvandle soverommet ved hjelp av de nyeste malingsfargene? Trendekspertene våre ved vårt Globale Estetiske senter har lansert fargepaletter som alle fungerer godt sammen med Heart Wood – Colour of the year 2018 fra Nordsjö. Se disse fire soveromspalettene for å få ideer til hvordan du kan bruke Heart Wood i hjemmet ditt.

1. Det beroligende soverommet

Heart Wood handler om å skape en beroligende stemning i hjemmet, og det er derfor en ideell farge til soverommet. Ved å kombinere Heart Wood med blekkblått, leirefarger og kaffenyanser gir den et umiddelbart rolig preg. Hvis du har et fokusområde, som et skrive- eller sminkebord, kan du jo gjøre det ekstra iøynefallende med grafisk bruk av maling?

Hvilke farger?
Heart Wood, B1.08.37, D5.06.68 og W9.10.13

Slik maler du ovale sirkler på veggen

2. Det koselige soverommet

Skap et koselig soverom ved å kombinere Heart Wood med lysere rosa
Koselig rosa soverom

Hvis du er ute etter fargeideer som kan gi soverommet et koselig preg, kan du bruke Heart Wood sammen med milde rosatoner. Hvis du kombinerer denne paletten med en blanding av myke tekstiler, kommer soverommet til å føles enda lunere.

Hvilke farger?
Heart Wood, E0.03.72 og B7.25.50

3. Det oppkvikkende soverommet

Kombiner Heart Wood med grønt for å få et oppkvikkende soverom
Oppkvikkende grønt soverom

Hvis du trenger litt ekstra energi, kan du kombinere Heart Wood med livlige grønn- og gulfarger. Hvorfor ikke prøve å male en vegg med kraftige, vertikale striper i disse sprudlende fargene, som virkelig gir deg lyst til å stå opp om morgenen?

Hvilke farger?
Heart Wood, G5.19.40 og H1.11.70

4. Det avslappede soverommet

Bruk blått og Heart Wood til å skape et avslappende soverom
Avslappende blått soverom

Hvis du vil ha en enkel fargekombinasjon til soverommet, kan du bruke Heart Wood sammen med nøytrale og mørkere gråblå toner. Dette er en palett som er svært lett å lykkes med, og som passer inn i mange hjem, så her er det bare å leke seg med fargeblokker og kontrastvegger. Med tilbehør i naturmaterialer som bomull og lin gir den et svært rolig og avslappende resultat.

Hvilke farger?
Heart Wood, CN.00.70 og S2.13.39

Inspirert?
Se hvordan disse nye fargepalettene kan forvandle soverommet ditt med Nordsjö Visualizer-appen

Farger laster....