Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

4 måter å bruke sirkler på barnerommet

Se hvordan enkle sirkler kan brukes for å tilføre litt farge og få fart på kreativiteten

En skog, et sjørøverskip eller kanskje verdensrommet – barn kan skape fantastiske lekeverdener ut fra de enkleste mønstre. Se hvordan sirkler kan bidra til å stimulere barnets fantasi.

Herlige prikker

Er du på utkikk etter noe stilig og moderne? Prøv å male fargesterke sirkler på en nøytral vegg. Denne stilen har et elegant, skandinavisk preg, med fargeinnslag som virkelig står i kontrast til den nøytrale og minimalistiske bakgrunnen.

Hvilke farger?
Restful Grasse og Misty Antibes

Se hvor enkelt det er å lage sirkler med instruksjonsvideoen vår over.

 

Stjerner og sirkler

La barnet ha stjerner i sikte med denne raske og enkle ideen til barnerommet. Begynn med en mørkeblå bakgrunn og lag planeter og stjerner av sirkler i ulike størrelser i jordnære grå- og gultoner. Her får den lille astronauten virkelig rom for fantasien. 3 ... 2 ... 1 .... oppskytning!

Har du en eventyrer, superhelt eller racersjåfør i huset? Se våre ideer til flotte barnerom for gutter. 4 glimrende ideer til gutterommet.

Hvilke farger?
Intense Le Mans, Light Le Mans, Restful Le Havre og Clear Rochefort

Når leken går vilt for seg, er vår vaskbare og slitesterke Easy2Clean-maling med nyskapende flekkbestandig teknologi den perfekte løsningen. Vi har til og med testet den!

 

 

Et rom i full blomst

 

Ta naturen med inn med dette koselige tremotivet til barnerommet. Store sirkler kan brukes til å lage treformen, og de mindre sirklene kan være frukt eller blomster. Dette er en enkel og kreativ måte å friske opp barneromsveggene på med litt farge.

Har du mestret sirklene? Se hva du kan oppnå med striper i artikkelen 4 måter å bruke striper på barnerommet på og geometriske former i artikkelen 4 måter å bruke geometriske former på barnerommet på.

Hvilke farger?
Dazzling Toulouse og Shiny Toulouse

 

Jo større, jo bedre

 

Har du dårlig tid? Prøv å male én stor sirkel for å lage en leken fondvegg. Velg en farge som står i kontrast til den nåværende veggen, og tenk stort! Med litt tilbehør i samme farge som sirkelen kommer barnerommet til å føles som nytt på et blunk!

Hvilke farger?
Soft Le Havre og Mystical Dijon

Hvis du er på jakt etter mer inspirasjon, kan du jo la barnet drømme seg bort langt opp blandt skyene...

Henter dataene, vennligst vent...