Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

4 måter å bruke striper på i barnerommet

Oppdag hvordan du kan bruke enkle striper til å skape et kreativt og fargerikt rom som barnet kommer til å elske.

Enten du er dristig med kontrastfarger, deler rommet vertikalt for flere søsken, eller bare holder det rolig med dusere toner – striper er en allsidig og leken måte å gi barnerommet litt ekstra liv på.

Les videre for å få flere fargerike ideer, og se deretter den raske instruksjonsvideoen vår som viser hvordan du maler enkle striper.

Variasjon med vertikale linjer

Hvis barna dine deler rom og har ulike meninger om hvilken farge de vil ha, kan du bruke striper til å dele rommet på en stilig måte. Dette gir begge søsknene et område som er sitt.

Hvilke farger?
Mystical Rochefort
Bright Marseille
Illuminated Nice

Ble du inspirert? Se vår enkle stripemetode som kun krever litt hyssing og kritt.

Et kreativt hjørne

Skap et arbeidshjørne på barnerommet med grønne striper
Arbeidsområde for barn med grønne striper

Bruk en kraftig stripe til å lage en kreativ sone på barnerommet. Og hvorfor ikke bruke eventuell restmaling til å male møblene slik at de matcher?

En grønntone i et kreativt område kan føles både energisk og forfriskende – et perfekt utgangspunkt for barn som vil utforske sine kunstneriske sider!

Har du lyst til å prøve noen andre former? Se hva du kan gjøre med sirkler 4 måter å bruke sirkler på barnerommet på og geometriske former 4 måter å bruke geometriske former på barnerommet på.

Hvilke farger?
Deep Cognac
Glowing Lyon
Soft Valence
Dazzling Toulouse

Alle fargene kan kjøpes i vår vaskbare og slitesterke Easy2Clean-maling. Med sin nyskapende flekkbestandige teknologi passer den perfekt til barnerom, og her kan du se hvor slitesterk den er [Link to: Easycare slow-mo video]!

En lesekrok med ekstra dramatikk

Mal en stripe i hjørnet av barnerommet for å skape en lesekrok
Barneromshjørne med striper

Alle barn liker å bli lest for før de legger seg, og det kan være fint å lage en egen kosekrok til denne hyggestunden. Velg en farge eller to som står i kontrast til veggen. Hvis du har nøytrale vegger, kan du velge en klar farge, og hvis veggen er mørk, kan du velge noe lyst. Resultatet blir et slående mønster som gir ekstra dybde – et perfekt sted for godnatthistorien.

Hvilke farger?
Dazzling Marseille
Dazzling Antibes
Intense Grasse
Bright Calais

Trenger du fargeideer? Ta en titt på vår raske guide til de mest populære fargene på barnerommet 4 måter å bruke geometriske former på barnerommet på.

Én stripe

Mal en enkel stripe på barneromsveggene
Én stripe

Vil du friske opp barneromsveggene på en enkel måte? Ett fargebånd rundt alle veggene er en effektiv måte å forvandle rommet på, samtidig som du sparer både maling og tid. Møbler eller annen innredning i matchende farger gir i tillegg livlige innslag.

Enten du har liten plass eller stramt budsjett, har vi smarte tips og triks til hvordan du kan innrede inspirerende barnerom. Inspirerende interiørideer til barnerom.

Hvilke farger?
Dusky Dijon
Illuminated Dijon

Hvis du vil ta stripene ett steg videre, kan du se hvordan du kan innrede et rom med biltema med våre nedlastbare sjablonger. [Link to: Cars room how-to video]

Henter dataene, vennligst vent...