Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

4 nydelige ideer til jenterommet

Se våre favorittemaer som kan gi jenterommet en inspirerende ny stil

I barnas fantasi finnes det ingen grenser. Så hvorfor skal det være det på jenterommet? Vis henne hvor lett det er å skape magi med våre flotte fargeideer. Dette er stiler som garantert faller i smak hos små jenter!

Himmelrom

Hvorfor velge én farge når du kan ha mange? Stimuler fantasien til den lille jenta ved å fylle rommet hennes med mange ulike farger og former. Trikset er å finne farger som fungerer sammen i stedet for å stå i kontrast til hverandre, som lilla, blå og rosa toner. Når de brukes til sjablonger på nøytrale vegger, får de maksimal effekt, selv på svært små rom. Legg til luftige skyer og luftballonger for å gi rommet et ekstra preg og et virkelig løft!

Se instruksjonsvideoen vår om hvordan du enkelt får til denne stilen.

Hvilke farger?
Light Marseille, Sparkling Calais, Dazzling Marseille, Clear Montrouge og Misty Marseille

Gjør det lett å gjøre rent etter leken med vår vaskbare og slitesterke Easy2Clean-maling med nyskapende flekkbestandig teknologi.

 

Kombiner rosa med nøytrale farger

Kombiner rosa med nøytrale farger på barnerommet
Lyserosa barnerom

 

Mal fargeblokker på alle fire veggene for å skape en myk stil hvis rosa er favorittfargen. Bruk nøytralt tilbehør for å få dem til å skille seg ut. Nøytrale materialer og hvite innslag gjør underverker.

Hvis du vil ha en iøynefallende stil uten å male hele rommet i rosatoner, kan du gå for motsatt effekt. Bruke nøytrale farger på veggene, gjerne duse og nedtonede gråtoner, med tilbehør i subtile rosasjatteringer som kontrast.

Last ned Nordsjö Visualizer-appen for å se hvordan rosa eller nøytrale farger kommer til å se ut på jenteromsveggene.

Hvilke farger?
Clear Marseille

Flott med fiolett

Prøv å innrede med fiolett for å få et allsidig jenterom
Fiolett jenterom

 

Er du ute etter noe annet enn rosa? Fiolett er et nydelig alternativ til jenterommet. Denne fargen passer perfekt etter som den lille vokser opp, siden du enkelt kan kombinere den med ulike typer tilbehør, som duse rutemønstre i rødt og hvitt, for å skape et ekstra koselig rom.

Se hvordan denne fargen fungerer på jenteromsveggen med Nordsjö Visualizer-appen.

Hvilke farger?
Glowing Versailles

 

Skap en todelt effekt med sterke farger

Prøv sterke farger på jenterommet for å gi det et kult, nytt preg
Vegger malt i sterke rød- og hvitfarger

 

Liker barnet din klare farger? Bruk dem i mindre doser på barnerommet hvis du ikke vil male hele vegger med fargene. Enten det liker brannbilrødt eller smaragdgrønt, kan du trygt bruke sterke farger når du bare maler deler av veggene. Bruk skinnende hvitt som kontrast, så får du en stil som holder seg frisk og samtidig gir romfølelse. Har du maling til overs? Mal gøyale figurer og mønstre på den hvite delen som et artig innslag.

Se hva annet du kan gjøre med barnets favorittfarger Favorittfarger til barnerommet.

Hvilke farger?
Mystical Nice

Hvis du vet hvilke farger du skal bruke, og trenger noen interessante ideer for å utnytte plassen best mulig, kan du se på våre fire måter å bruker striper på 4 måter å bruke striper på barnerommet på.

Farger laster....