Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

5 ideer for kule studieområder

Legg merke til disse smarte ideene for et eget studieområde i hjemmet ditt

Ikke alle har et eget rom som kan benyttes når du skal betale regninger etc. Uansett om du benytter et avgrenset område i hjemmet ditt eller har et eget rom til kontor så er en arbeidsplass i fine farger et fint område når du skal betale regninger, lese, eller gjøre litt jobb når behovet melder seg, gjøre arbeidet - eller iallefall tiden du sitter og skal gjøre arbeidet - mer inspirerende. Se våre ideer hvordan du kan oppdatere plassen på under.

Cool Study Spaces
Kule studieområder

 

1. Lag en sone i rommet

Hvis studieområdet ditt er en del av et rom, kan en sone på veggen males i en egen farge for å dele opp rommet. Da kan du kan lage en studiesone så liten eller stor som du vil. Så hvis du jobber med en liten plass kan du male som Mobel Pobel (over høyre) har gjort i sitt hjem. Eller mal feltet helt opp til taket i en dyp blå nyanse for en sofistikert og større studiesone.

 

Cool Study Spaces 1
Kule studieområder 1

 

2. Bruk en hylle

Du trenger ikke å tilegne et helt rom til et hjemmekontor eller leseplass. Et koselig hjørne vil fungere like bra. Hvis du ikke har så stor plass til et skrivebord, igår du for et veggmontert skrivebord eller en hylle i et hjørnet av stua, soverommet eller entreen. Velg en rolig og kul skyggeblå farge som DenimDrift for å holde konsentrasjonen oppe. Heng et par plakater eller bilder for inspirasjon og fullfør stilen med en kul lampe og noen kontor tilbehør - ta-da!

 

Cool Study Spaces 2
Kule studieområder 2

 

3. Stillhet

For den ultimate fred, plasser skrivebordet din i et drivhus eller hagerom. Mal veggen din i en mørk grønn farge og følg opp med en frrisk og fargesterk grønn farge på skrivebordet . Å velge energiske nyanser vil (nesten) garantere jobben blir en fryd.

 

Cool Study Spaces 3
Kule studieområder 3

 

4. Oppslagstavle

Et pegboard montert på veggen er nyttig, så vel som elegant. En arbeidsstasjon som er ryddig og organisert øker produktiviteten, så bruk veggen til å henge opp på dekorativt vis nødvendige bilder og papirdekorasjoner slik som dette skrivebordet hos Curate & Display (øverst til venstre). Du kan få samme effekt ved å bruke korkfliserl

 

Cool Study Spaces 4
Kule studieområder 4

 

5. Studer under skråveggen

Et loftsrom kan være et godt og rolig sted for å studere hjemme. Velge en blek, beroligende grønn for studieplassen din.  Bleke nyanser som mintgrønn sies å gi en fredelig atmosfære og kan avlaste spenninger. Heng opp en plakat eller bilder på veggen, og du vil ha noe interessant å fokusere på når du tar en mental pause.

 

Henter dataene, vennligst vent...