Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

7 enkle tips til oppussing av kjøkkenet

Fargedesigneren gir deg enkle tips til hvordan du kan pusse opp ditt kjøkken med enkle midler.

«Å flytte er dyrt, så vi har ikke råd til det drømmekjøkkenet vi alltid har ønsket oss. Hvordan kan vi få mest mulig ut av det kjøkkenet vi har uten at det blir så dyrt?»

Ifølge vår siste globale undersøkelse, er mer enn en tredjedel av de som flytter enige om at det å få kjøkkenet i orden er nøkkelen til å få et nytt hus til å føles som et hjem. Hvis ditt budsjett etter flyttingen ikke strekker til for å kunne kjøpe ditt drømmekjøkken, har Nordsjö fargeekspert Louise Tod tenkt ut noen overkommelige løsninger.

 

Omform et pregløst hvitt rom med brungrått til å bli et koselig rom der familien kan samles, eller gi liv til rommet med energiske farger.
Skap en livfull bakgrunn

 

1) Mal veggene

Å male veggen er alltid en enkel og rask mate å endre på et kjøkken på. Finn din favorittfarge og mal. Du kan enten bruke vanlig matt veggmaling, Ambiance Xtramatt eller Original Helmatt, eller vår nye maling som heter Perform+ Easy2Clean. Du trenger maling, rulle, pensel og maskeringstape. Og gjerne plast eller papp for å dekke gulv/interiør.

Les også: Slik maler du veggen

 

Et strøk med farge vil raskt gjenopplive gamle kjøkkenskap.
Gi skapdorene et strok med farge

 

2) Mal kjøkkenskapene

Et strøk med maling vil gi gamle kjøkkenskap et nytt liv. Varme nøytrale farger er et godt alternativ, og sølvaktige grå farger vil gi en moderne stil

Les også: Nymalt kjøkkeninnredning hos Anna Kubel

.

Et fargekick på innsiden av skapene vil garantert få frem smilet hver gang du åpner dem.
Fargerike kjokkenskap

 

3) Mal innsiden av skapene

En glad farge på innsiden av skapene vil garantert få frem smilet hver gang du åpner dem. Eller lag en åpen, fargerik hylleløsning for en luftig romfølelse.

 

Hvis du er engstelig for å velge en dristig farge for veggene dine, kan du i stedet leke med listverket
Marker vinduene dine

4) Mal vindus- eller dørkarmer

Hvis du ikke ønsker å male en dristig farge på veggene dine, kan du istedenfor leke med listverket. Skap en illusjon av rom med å mal et felt som ligger utenfor vinduskarmen - og du vil dermed visuelt gjøre vinduet større.

Les også: Slik maler du lister- og dørkarmer

 

Å bytte ut håndtakene på gamle skuffer og skap er en av de raskeste og enkleste måtene å gi ditt nye kjøkken et designerinspirert løft på et stramt budsjett
Handtak med metall gir et loft til malte skaper

 

5) Skift ut håndtak på skapene

Å bytte ut håndtakene til gamle skuffer og skap er en rask og enkel måte å gi ditt nye kjøkken et nytt utseende hvis du har et stramt budsjett. For et tidløst utseende, vurder håndtak i messing eller børstet nikkel. De passer ypperlig til ulike stiler, og passer til nesten alle farger.

 

Brødristere, kjeler og stentøy i klare farger vil tilføre interesse og dybde til din fargepalett på kjøkkenet
Tilfor farge med goyale tilbehor

 

6) Mal bordet

Mal bordplaten i en lekker farge. Hent fargen fra det øvrige interiøret i kjøkkenet. Her har vi hentet en frisk rødfarge fra fatene på veggen.

Les også hvordan Halvor Bakke i interiørprogrammet Eventyrlig Oppussing går frem : Slik maler du spisebordet

 

Å male et lite område med tavlemaling vil omdanne veggene dine til et stilig rom for viktige innkjøpslister – pluss at ungene vil elske å tegne på den!
Mal en tavle

 

7) Tilbehør

Fullfør med morsomt tilbehør. Passende farger på brødristere og kjeler er enkle å få tak i, sammen med fargerikt stentøy.

 

Produkter

Våre produkter står imot hverdagens flekker, og som tåler fett og skitt.

 
Perform+ Easy2Clean interiørmaling
 
Ambiance Superfinish helmatt maling
 
Ambiance Superfinish halvblank maling
 
Professional Medium Sparkel
 
         

 

Henter dataene, vennligst vent...