Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

AimForHappiness Peony

Jeg er veldig glad i rosa. Det var vanskelig å velge én farge, for jeg liker virkelig farger i hjemmet. Fargen er inspirert av det uperfekte i naturen. Det er en farge som passer godt til mørk blå og mørk grønn, som hav og grønne trær.

Presentation av blogger:

Jannicke Valen, 38 år og bor på en halvø utenfor Oslo, Norge
Jeg er en estetiker med hjerte for visuell historiefortelling.
Jeg er utdannet grafisk designer og stylist.Jeg er en kreativ person som har lidenskap i å fortelle de gode historiene. Min arbeidsdag er delt mellom boligstylinger, innredningsprosjekter, styling- og fotooppdrag, grafisk design, fargesettig og drifting av sosiale medier. Bloggen min er også en del av mitt virke, og jeg føler meg heldig som har denne muligheten til å inspirere mine lesere.

Presentasjon av fargen: AimForHappiness Peony

Jeg er veldig glad i rosa. Det var vanskelig å velge én farge, for jeg liker virkelig farger i hjemmet. Fargen er inspirert av det uperfekte i naturen. Det er en farge som passer godt til mørk blå og mørk grønn, som hav og grønne trær. Altså en farge som er noe helt annet, men som passer godt sammen med disse elementene.

AimForHappiness Peony signaturfarge

Bruk:

Jeg vil mene det er en veldig fin detalj-farge, som kan brukes til å male en kontrastvegg, eller et møbel med.

Hva betyr farger i hjemmet og hvilke farger bruker du selv?

Farger betyr veldig mye, jeg jobber mye med fargesetting. Farger kan brukes til å skape en stemning, et miljø, og til å skape et hjem. Hjemme hos meg selv har jeg en blå vegg i fargen AimForHappiness Blue. Jeg har den nye Heart Wood (Colour of the year fra Nordsjö) og jeg har noe grønt. Jeg elsker farger!

AimForHappiness Peony malt på en krakk

Les om Jannickes dag i København, fra vår kreativ workshop hvor vi skapte Nordic Colours: https://aimforhappiness.com/2017/10/08/fargerike-kobenhavn/

Vil du lese mer om alle Jannickes spennende projekter, så kan du følge hende her

Henter dataene, vennligst vent...