Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Anna Kubel pusser opp gangen

I det vakre huset fra 1790-tallet har den svenske bloggeren Anna Kubel pusset opp sitt hus - og denne gangen er det hallen som har fått full makeover. Teglsteinsfliser på gulv er malt og vegger, listverk, dør og knaggrekke har fått ny farge. Istedenfor å rive ut alt, så er malekosten benyttet flittig, og resultatet er en vakker velkomst til familien og gjester som kommer hjem. Les hennes beste tips for et vellykket resultat i gangen.

Hjemme hos Anna Kubel

Anna Kubel er innredningsprofilen og bloggeren bak den svenske populære Instagram-konto @annakubel, der hun deler sine bilder av sitt liv og hjem. Hun bor i Norrtälje sammen med sin samboer og datter, og hennes innredningsstil kjennetegnes av harmoniske, dempede farger og naturmaterialer som tre og tekstiler av lin. Anna beskriver seg selv som en person som alltid har tusen prosjekter på gang, og det i kombinasjon med at hun er svak for trender gjør at hun gjerne måler om hjemme med jevne mellomrom. – Å måle om er kanskje det enkleste og morsomste knepet for å fornye et rom, et møbel eller noe annet. Jeg har fullstendig lagt min elsk på Nordsjös extramatte maling (Ambiance Xtramatt, reds. anm.) som er akkurat så matt og fin som jeg liker.

Anna Kubel pusser opp gangen

Panelveggen, dør og lister er malt med malingen Ambiance SuperFinish i farge Simplicity Greige. Klinkerflisene er malt med Perform+ Floor gulvmaling i farge Kalkstensgrå.

Mal gulvet for en rask forandring

Etter vi flyttet til det nåværende huset klødde det i fingrene på henne etter å pusse opp i hallen. – Når vi flyttet inn lå det et terrakotta-gulv av teglfliser i hallen og jeg ville rive ut disse med en gang. Dessverre så var det tydligvis ikke noe man gjorde uten at det skulle innebære massa jobb som vi ikke orket å ta, og med gamle varmekabler under og mange andre utfordringer så bestemte jeg meg for å måle gulvet for at det skulle holde en stund fremover.

– Gulvet er malt med Nordsjös Perform+ Diamond floor som er en ekstra tøff gulvmaling beregnet for betong og tregulv. Gulvet i hallen ble malt med to strøk forrige vår og har holdt veldig bra. Til og med vår trapp er malt i denne malingen. Fargen er Nordsjös Kalkstensgrå.

Mal teglsteinsfliser i grått med gulvmaling

Mal vegger og listverk i samme farge

Ellers er rommet med panelvegger, lister, dører og knaggrekke malt i fargen Simplicity Greige, en brungrå, varm fargenyanse som passer så utrolig fint i vår ellers ganske kalde hall, sier Anna. Vi anbefaler Ambiance Xtramatt till veggene og Ambiance Superfinish til dører og lister for best holdbarhet! 

Mal lister, dør og vegg i samme farge

Knaggrekkena er hjemmesnekret av lange lister og rundstav, en veldig enkel måte og utrolig praktisk a få opp saker som små luer, vanter, jakker og annet som man vil få opp fra gulvet. I tillegg er det utrolig vakkert synes jeg!

Tips: Gjør som Anna og mal knaggrekken i samme farge som veggen for en enhetlig og harmonisk look.

yttergang inspirasjon hos Anna Kubel

Prøv farger uten å male 

Alt du behøver å gjøre er a holde kamera i telefonen eller nettbrett mot den vegg du vil male, velge de farger du vil prøve og trykke på de veggene du vil male. Hvordan skulle Kalkstensgrå eller Simplicity Greige se ut hjemme hos deg?

• Last ned gratisappen Nordsjö Visualizer i Google Play eller App store for å testa ulike farger på din vegg!

• Finner du en du liker så besøk etterpå din Nordsjö-forhandler for å hente fargekart og fargeprøver.

• Kjøp prøvespann av dine favorittfarge for å til slutt teste hvordan de ser ut hjemme hos deg selv.

Hvis du ikke er vant til å bruke dristige farger, kan du jo prøve deg frem med Nordsjö Visualizer-appen først?
Visualiser fargepaletten til barnerommet [EURO]

Mer om Anna

Navn: Anna Kubel

Bor: I en villa fra 1790 i Norrtälje

Familie: Samboer Johan og 2 døtre 

Jobber som: Fotograf, stylist og sosiale medier 

Instagram: @annakubel

Anna Kubel fargepalett

Annakubel har skapt sin egen fargekolleksjon. Vil du se fargene som innegår her?

Er du på utkikk etter fargene:  Finn nærmeste forhandler

Henter dataene, vennligst vent...