Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Malin Persson - Back to the roots byMalin

Back to the roots byMalin

Jeg har valgt en svært mørk og harmonisk grønnfarge som er både beroligende og gir trygghet. Jeg har valgt den fordi da kjenner jeg at vi har et behov for å komme nærmere naturen. Jeg elsker å være ute i skogen, dyrke og jeg har mange grønne planter hjemme.

Presentasjon av bloggere:

Malin Persson, blogger for Elle Decoration og bor i Malmö, Sverige.
Jeg brenner for en personlig og tidløs innredning. På min blogg vil jeg dele det som inspirerer meg, hageprosjekt, vakker innredning, spennende reiser og en bærekraftig livsstil som setter gullramme på hverdagen.

Presentasjon av fargene: Back to the roots by Malin

Jeg har valgt en svært mørk og harmonisk grønnfarge som er både beroligende og gir trygghet. Jeg har valgt den fordi da kjenner jeg at vi har et behov for å komme nærmere naturen. Jeg elsker å være ute i skogen, dyrke og jeg har mange grønne planter hjemme. Denne fargen gjør det mulig å få en fin, naturlig grønnfarge i hjemmet, man kan male vegger og legge til møbler og tekstiler i flere ulike grønntoner. Grønt er en fantastisk farge, og det finns så utrolig mange fine nyanser, som også gjør det vanskelig å kun velge en. Jeg lyktes, og valgte denne.
Med all den tiden vi bruker foran Pc’er og mobiltelefoner, så er det et behov for å finne tilbake til naturen og å finne meningen med livet. Den grønne fargen gjør oss rolige, og ved å se på det grønne som gror og vokser og stikke hendene ned i jorden, finner vi på en måte tilbake.
Jeg er en hestejente som vokste opp i skogene nord i Skåne, og derfor er det ekstra viktig for meg med nærhet til naturen.

Malin Persson maler med fargen Back to the roots byMalin

Bruksområde:

Jeg synes denne fargene er strålende å bruke på møbler. Den er perfekt til å male om møbler som man allerede har hjemme. Et slitt, hvitt og kjedelig gammelt trebord kan man male om i en mørk, vakker farge og det får garantert et nytt uttrykk. Vakre gamle dører og lister kan også få et løft med denne fargen. 

Hva betyr farger i innredningen:

Farger er utrolig viktig når det gjelder innredning. Du kan skape et helt nytt uttrykk ved å bruke en bestemt farge. Fra det helt klinisk hvite til mer mørke og varme farger som skaper en koselig atmosfære, der du kjenner lysten til å slå deg ned.
Generelt kan man si at det finns ingenting som er rett eller galt ved valg av farger, og man kan bruke flere ulike. Det viktigste er hvordan man får fargene til å fungere sammen. Selv foretrekker jeg naturlige, dempede pasteller, spesielt grønne som får tankene til naturen.

Vil du lese mer om alle Malins spennende prosjekt, så kan du følge henne her:
Blogg: https://malin.elledecoration.se/
Instagram: @themalinpersson

Henter dataene, vennligst vent...