Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
barnerom, inspirasjon, colour tester, aimforhappiness, barnerominspirasjon, velge farg, prøvemale
barnerom, inspirasjon, colour tester, aimforhappiness, barnerominspirasjon, velge farg, prøvemale

Barneroms-makeover hjemme hos @aimforhappiness

En barneroms-makeover stod på ønskelisten hjemme hos @aimforhappiness. Les mer og bli inspirert av hvordan Jannicke kombinerte Årets farge 2019 – Spiced Honey med den rosa lekende fargen Aimforhappiness Peony.


Hjemme hos stylisten og bloggeren Jannicke Valen, så er ingen dag lik den andre. Hennes uker er en skjønn blanding av alle mulige slags oppdrag – alt fra hjemmestyling, diverse innredningsprosjekter, styling- og fotooppdrag og fargesetting hjemme hos kunder.

Jannickes herlige lidenskap og kunnskap om farger, detaljer og styling av rom synes og merkes i hele hennes hjem.
 

barnerom, inspirasjon, colour tester, aimforhappiness, barnerominspirasjon, velge farg, prøvemale
barnerom, inspirasjon, colour tester, aimforhappiness, barnerominspirasjon, velge farg, prøvemale
En vakker hortensia blomstrer praktfullt på nattbordet i Emblas romVARME, GYLDENBRUNE TONER MED EN TOUCH AV ROSA

Et av høstens prosjekert hjemme hos Jannicke har vært en make-over av barnerommet. Her falt valget på fargen Årets farge 2019 - Spiced Honey som er en varm og gyldenbrun farge.
Jeg valgte å male med Spiced Honey da den speiler en ny følelse av positivitet og optimisme - samt et ønske om å slippe lyset inn. Fra første gang jeg så fargen, fikk jeg lyst til å male min datters rom med den, sier Jannicke. 

Fargen er perfekt i et soverom, da den både innfrir en svalhet og harmoni, men samtidig en varm og leken følelse, avhengig av lyset og hva den kombineres med. Jeg valgte deretter å male vindusdetaljene med min farge Aimforhappiness Peony, og kun ved å tillegge den rosa detaljen, så ble helheten og følelsen helt fantastisk i rommet.

Les mer om Aimforhappiness Peony her!

barnerom, inspirasjon, colour tester, aimforhappiness, barnerominspirasjon, velge farg, prøvemale
barnerom, inspirasjon, colour tester, aimforhappiness, barnerominspirasjon, velge farg, prøvemale
Jannickes øye for detaljer føles tydelig i Emblas rom.  

NÅ ER DET GODT MED PLASS FOR LEK

Noe av det som gjør at jeg elsker å male, er at jeg kan få lov til å få ut all energien og kreativiteten som jeg har inni meg, sier Jannicke. Denne gangen ble det også en ommøblering i Emblas rom. Rommet er relativt stort, men vi har ikke tidligere utnyttet alle flater riktig. Vi flyttet sengen og anskaffet noen mindre bokhyller, slik at Embla fikk en større gulvflate i rommet sitt.

I et barnerom er det viktig å finne en balanse mellom fred og liv, og å skape en plass for både avkobling og lek. Så det er en annen positiv ting med små renoveringer – det gir deg ofte flere positive forandringer og nye aha-opplevelser.

barnerom, inspirasjon, colour tester, aimforhappiness, barnerominspirasjon, velge farg, prøvemale
barnerom, inspirasjon, colour tester, aimforhappiness, barnerominspirasjon, velge farg, prøvemale
Hjemme hos aimforhappiness
Hjemme hos aimforhappiness
Gangen hjemme hos Jannicke er malt med Årets farge 2018 - Heart Wood. 


 

FINN DEN PERFEKTE FARGEN MED COLOUR TESTER

Før Jannicke bestemte seg for hvilken farge hun ville velge til barnerommet, testet hun vår nyhet, Nordsjö Colour Tester.

”Jeg prøvemalte veggene med den utrolig smarte Colour Testeren før jeg bestemte meg for hvilken farge jeg ville velge.  Det er et hendig lite verktøy med maling og en praktisk innebygget minirulle i samme forpakning, slik at man enkelt kan teste fargen før man maler. Valget stod mellom tre ulike farger så vi prøvemalte dem med Colour Tester. Etter å ha sett de oppmalt på veggen, ble valget så mye enklere - Spiced Honey, som også var min favoritt fra begynnelsen, ble enda mer åpenbar nå.

Barnerommet, som kanskje ble litt anderledes enn det klassiske, nordiske grå, ble uansett en suksess hjemme hos Jannicke. Man skal ikke glemme at barn elsker farger og la gjerne de større barna være med på å velge farge – det er både morsomt og lærerikt!

 

PRØVEMAL MED SPICED HONEY HJEMME HOS DEG

Vil du se om fargen Spiced Honey passer hjemme hos deg? Test vår nyhet - Colour Tester som er et hendig verktøy med maling og minirulle i ett. Ved å benytte denne enkle måten å prøvemale med fargen hjemme på dine egne vegger, får du en god oppfatning av sluttresultatet, og hvordan din øvrige innredning og lyset i rommet påvirker fargen. Det har aldri vært enklere å velge rett farge! 

Klikk hjem din Colour Tester direkte til døren HER!
 

Aimforhappiness, colour tester, spiced honey
Aimforhappiness, colour tester, spiced honey 

5 SPØRSMÅL TIL JANNICKE


HVORDAN BESKRIVER DU DIN INNREDNINGSSTIL? 
Min stil reflekterer hvem jeg er og vi som bor her. Jeg er en svært visuell, kreativ og følsom person og det kommer virkelig fram i min stil og stemning. Orden og en harmonisk flyt er to viktige saker som jeg alltid forsøker å tenke på når jeg innreder. Jeg elsker den klassiske skandinaviske stilen, men jeg må også legge til litt mer fargerike og morsomme elementer for å balansere.

HVA ER DIN STORE INSPIRASJONSKILDE OG HVOR HENTER DU INSPIRASJON I HVERDAGEN? 
Jeg henter nok inspirasjon fra alt mulig. Kunst, kultur, alt som vekker en følelse inni meg. Jeg jobber daglig, som mange andre, i den digitale verden med sosiale medier. Men jeg tror vi alle har behov for kontrasten og en mer fysisk inspirasjon. Natur, musikk, bøker, møte med mennesker og deres talenter og historier, reiser og opplevelser – det inspirerer meg.


FINNS DET ET ROM ELLER PROSJEKT SOM DU ER MEST STOLT OVER I DITT HJEM?
Hmm, det er kanskje et kjedelig svar, men jeg er fornøyd med helheten i vårt hus. Jag elsker at vi våkner med solen som skinner inn på våre grønne vakre soveromsvegger. Det gir meg en utrolig bra start på dagen! Jeg er også svært godt fornøyd med vårt siste prosjekt, barnerommet – som inspirerer til lek og kreativitet. Takterrassen som var vårt store sommerprosjekt, forlenger virkelig utesesongen - spesielt i år med denne fantastiske sensommeren og høsten. Men på slutten av dagen, lengter jeg etter å krype opp i sofaen i stuen og se lysene i Oslo blinke flørtene til meg. Det gir meg ro i sjelen. 


HVA ER DET FØRSTE DINE GJESTER REFLEKTERER OVER NÅR DE KOMMER HJEM TIL DERE? 
Jeg får ofte høre at det er en god stemning i hjemmet vårt og det stemmer – det er alltid hyggelig her hjemme! Får også komplimenter for fargen på veggene, innredningsdetaljene og helheten som er skapt. Som person elsker jeg å planlegge, og spesielt kreative prosjekter. Så det er ingen tilfeldighet at det finns en rød gjennomtenkt tråd som skinner gjennom hjemmet vårt.HVA ER DINE TANKER OM FRAMTIDEN, HVA GJØR DU OM 5 ÅR? 
Jeg har mange tanker og visjoner om framtiden. Men en ting er helt sikkert, det kommer til å være noe som er innenfor det kreative området. Jeg er en naturlig kreativ person og elsker å være i bevegelse og jobbe i kreative prosesser som gir meg, og andre rundt meg, en følelse av tilhørighet. I framtiden så tror jeg at naturen kommer til å ha enda større innvirkning på oss. Det er her vi kommer til å finne inspirasjon og samle enrgi og kraft. Vi kommer også til å omgi oss med ting som gir oss følelsen av varme og tilhørighet. En mer ekte og genuin følelse.


Aimforhappiness hjemme hos


MER OM JANNICKE

NAVN: Jannicke Valen
FAMILIE: Samboer Esben Johansen, fotograf. Datteren Stella 7 år (blir 8 år i november) og Embla 2 år.
BOR: I et funkishus på Nesodden utenfor Oslo
GÖR: Jobber til daglig med sosiale medier, styling- og fotooppdrag, blogger på www.aimforhappiness.com , diverse inredningsprojekter og fargesetting hjemme hos kunder
DRØMMEPROSJEKT: Skrive bøker, eller i alle fall slutføre en av de flere bøker som jeg har begynt påLES MER OM JANNICKES HAPPY-PALETTE SOM HUN HAR TATT FRAM SAMMEN MED OSS PÅ NORDSJÖ

Farveinspirasjon-høste-blå-stuevegg-hos-aimforhappiness
Blå-stuevegg-hos-aimforhappiness
Henter dataene, vennligst vent...