Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Et soverom med mørk blåfarge på veggen og lysere striper

Bring balanse inn i ditt hjem med farger fra havet

Inspirert av tidevann, bølger og naturlige rytmer på jorden, gir Flow-palletten mulighet til å skape en atmosfære av kontinuitet og balanse. Prøv disse fire interiørideer for å hjelpe ditt hjem å være i tråd med naturen....

I dagens verden med data og stress kan det være utfordrende å gjøre det vi vet egentlig er best for vært velvære. Å oppnå bedre balanse utgår fra følelsen av å være bedre i takt med de naturlige rytmene i naturen, og vi trenger plass som reflekterer det naturlige momentum i hjemmet vårt.

Vår fargepallett Flow består av duse fargetoner inspirert av livet rundt havet – rosa skjell, sandsten og blått hav. Sammen med Årets farge 2023 Wild Wonder TM er de ideell for å skape rom som gir følgelsen av balanse.

Vår Flow-palett tilbyr en endeløs mulighet for å eksperimentere med kombinasjoner av lyse og mørke fargenyanser og color-blocking med sine varme farger fra havet. Fargene fungerer godt også i rom med lite naturlig dagslys.

Skap en balansert stue 

 

De flytende fargenyansene i vår Flow palett kan gi lys til travle rom som en stue gjerne er. Maler du en todelt vegg med en blek lilla og en dus hvitfarge, balanserer du de to lyse fargene og tillegger du en tynn stripe med Årets farge 2023 Wild WonderTM, tilfører du en varm og visuell effekt som skaper visuell spenning.

Hvilke farger? Fargenavn og fargekoder

Nordsjö Ghost Grey ON.00.78
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Silver Trophy TN.01.71

En stuevegg malt i 2 farger med stort vindu for lysinslipp

Gjør soverommet visuelt større

 

Tenk smart med farger i et lite soverom for å gi en følelse av at det er størren enn det er. Vegger malt i duse nøytrale farger hentet fra vår Flow-palett vil gi en luftig atmosfære og med en tynn horisontal linje med Wild WonderTM fanges øye oppover og skaper en illusjon av mer rom. Dette er fargetoner som fungerer elegent sammen med naturlig lys uansett tid på dagen.

Hvilke farger? Fargenavn og fargekode

Nordsjö Soft Sand F4.04.73
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Utopia F0.03.66

Et soverom malt i 2 farger

Bruk farger for å dele inn i soner

 

Det er enkelt å eksperimentere med soneinndeling når du bruker denne palettene. Her er, I tillegg til en nymalt vegg I en dus blåfarge, lysere fargetone for å definere kjøkkenområde – en effekt som undertrekes ved en stripe av fargen Wild WonderTM. Fordi farger er I same toner og komplenneterende, vil det oppleves som flytende og balansert.

Hvilke farger? Fargenavn og fargekoder

Nordsjö Bright Skies T0.10.70
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Infinite Sky S9.06.72

Et kjøkkenplass med mørk eikefronter og vegg malt i lyseblått

Eksperimenter med color-blocking 

 

Fargenyansene i vår Flow-palett er perfekt for farge-blocking – og tilbyr spennende kombinasjoner som føles balansert. Her reflekterer en dus blå fondvegg det naturlige lyset mens en blek lilla sammen med Nordsjö Årets farge Wild WonderTM tilfører varme og visuell interesse.

Hvilke farger? Fargenavn og fargekoder

Nordsjö Bright Skies T0.10.70
Nordsjö Silver Trophy TN.01.71
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

En arbeidsplass med fondvegg i pastellblå og spiler på benkfronter
Farger laster....