Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Bruk farger for å gjøre et godt førsteinntrykk

Er spent på å vise venner og familie ditt nye hjem etter den store flyttingen? Hvorfor ikke bruke farger for å imponere dine gjester?

«Hvordan kan jeg bruke farger for å imponere besøkende når de kommer på besøk i det nye huset mitt?»

I vår nyeste undersøkelse innrømmer nesten 50 % av de som har flyttet, at de har vært opptatt av hvordan fargene i deres nye hjem tar seg ut før gjester kommer på besøk. En av 10 har til og med innrømmet at de vil unngå å invitere noen hjem dersom de synes hjemmet deres ikke ser tilstrekkelig bra ut.

Psykolog og fargeekspert Ingrid Collins sier dette er fullstendig normalt. Faktisk er det å ville ha det pent og ordentlig nærmest preget inn i hjernen vår. «Den måten vi presenterer oss selv i våre hjem og med våre klær avgir subtile ikke-verbale signaler,» forklarer hun. «Mennesker er grunnleggende stammeorienterte og vi strever etter å imponere andre medlemmer av stammen med vår fremtreden.»

 

En idiotsikker måte å gjøre et sterkt og varig inntrykk er å bruke dristige farger i hjemmet ditt.
Tilfor hjemmet ditt farge

 

Fargenes makt

De skjulte budskapene våre hjem formidler blir enda viktigere når vi nettopp har flyttet. Vi ønsker å vise våre venner og familie at vi har gjort en frisk ny start og at vi beveger oss fremover i verden. En sikker måte å gjøre et sterkt og varig inntrykk på er å bruke dristige farger i hjemmet ditt. Noen farger har sterkere effekt enn andre. Her er fem dristige valg som virkelig er egnet til å imponere.

 

Rødt er den mest energiske fargen i fargeviften og kan tilføre et rom en varm og gjestfri følelse.
Skap varme med energisk rodt

 

1. Rødt

Rødt er den mest energigivende fargen i fargespekteret og kan gi et rom en varm og gjestfri følelse. Fargen ser særlig inviterende ut nå den er opplyst av stearinlys, noe som gjør den til et flott valg for spiserom. Synes du den røde fargen er for oppkvikkende og fargesterk, kan du velge den mer støvete og dempede fargen Heart Wood. Den fungerer sammen med veldige mange av fargene vi ser trender akkurat nå, og tilfører nødvendig varme til interiøret når du skal skape det koselige hjemmet.

Les også: Skap et behangelig hjem med fargen Heart Wood

 

Oransje bruser av vitalitet. Mal det på veggene dine og du vil øyeblikkelig skape følelsen av at dette er et lykkelig, livlig hjem.

 

2. Oransje

Oransje bruser av vitalitet. Mal det på veggene dine og du vil øyeblikkelig skape følelsen av at dette er et livlig hjem. Brukt kun alene kan fargen være litt overveldende, med mindre du benytter den sammen med et helhvitt interiør så prøv å tone den ned ved å kombinere den med sin komplementærfarge blått, for et stramt og moderne utseende.

Alternativt kan du satse på en anvendelig farge som de populære rosafargene. Resultatet blir både oppkvikkende og gøy! 

Les også: Energisk med orange eller Forny barnerommet med Spiced Honey og rosa

 

Gulltoner er i vinden som aldri før, noe som gjør dem til det perfekte valg for en eksklusiv stil.
Bli dristig med gull

 

3. Gylne fargenyanser

Gylne gulltoner oser av overflod, noe som gjør dem til det perfekte valg hvis du ønsker en luksuriøs følelse. Du får en stor virkning med å tilføre kun litt av denne fargen, så sats på bleke nyanser på veggene dine. Tilfør ekstra glamour med tilbehør i gull eller edle metaller. Test ut fargen Spiced Honey, og se hvordan en dempet honninggylden farge gir både ro og eleganse i interiøret når den benyttes slik vi har gjort.

Les også: Slik benytter du Spiced Honey i hjemmet ditt

 

Purpurfarger utstråler selvsikkerhet og selvfølelse, selv om den generelt fungerer best som en aksentfarge snarere enn en heldekkende farge.
Modig valg med dyp purpur

 

4. Purpur og lilla

Mal med dyp purpur og du er garantert å bli lagt merke til. Purpurfargens rike fargetoner utstråler selvsikkerhet og selvfølelse. Ettersom den kan være intens, fungerer den best som en aksentfarge snarere enn en heldekkende farge.

Les også: Lilla - hemmeligheten til sinnsro eller Fargesetting av det hjertevarme hjem

 

 

Blågrønt er det foretrukne fargevalg for de mest trendy dekoratørene, men fargen er også svært anvendelig. Den fungerer like bra som en bakgrunn til de mest moderne farger som til det mer tradisjonelle hjem.
Prov anvendelige blagront

 

5. Blågrønt/Teal

Blågrønt er det foretrukne fargevalg for de mest trendy dekoratørene, og det med rette. Fargen er også svært mangesidig. Den fungerer like bra som bakgrunn til de mest moderne som de mer tradisjonelle hjem, og avhengig av den fargetonen du velger, kan den fremtre som mørk og tungsindig eller lys og oppkvikkende.

Les også: Slik benytter du Tranquil Dawn i hjemmet ditt eller Et stilfullt og familievennlig kjøkken

 

Tips

Kjøp en fargeprøve med minirulle og test fargen på veggen. Du finner 50 ulike farger som du kan klikke hjem direkte til din postkasse i dag

Farger laster....