Hvitt hus hos @hviit
Hvitemalt hus med hvite detaljer hos @hviit

Bytt til en hvitere maling

Ingenting er så vakkert som hvitmalte hus langs Norges kyst en sommerdag, der den hvite fargen speiler seg i den blå himmelen, den grønne skogen og det dypblå havet. Men hvitt er ikke bare hvitt! Disse tipsene er for deg som leter etter inspirasjon på hvite hus og kritthvite fasadevegger.

Huskjøp er kanskje den største investeringen du gjør i løpet av livet, og da er det viktig å sikre seg optimalt. Alarm installeres for å hindre uvedkommende å bryte seg inn i huset, vannlås installeres for å unngå vannlekkasje og garasje låses. Husveggen fortjener samme oppmerksomhet.

Hvitmalt funkishus
Hvitt funkishus med hvite detaljer hos @irenebirkeland

© Bildet fra @irenebirkeland. Huset er malt med One Super Tech i farge White Wisper.

 

En fasade der sopp og råte har fått lov å etablere seg, ser ikke flott ut - og er ingen god indikator på helsen til fasadeveggen. Velger du en kvalitetsmaling, sikrer du at verdiene dine holder seg i generasjoner med en ekstrem dekkevne.

For å sikre deg den hviteste hvite fargen til huset ditt, så kan du nå hente den ferdigblandet hos din Nordsjö-forhandler. Fargen heter Base White, og er den hviteste fargen i Norden.

 

Hviteste malingen på husfasaden

 

Fargen Base White er den hviteste fargen som fås på husmaling, og du får den ferdigblandet hos din Nordsjöforhandler.

Malingen ONE Super Tech kan brytes i utallige fargenyanser, helt etter din smak hvis du heller ønsker det. Malingen vil gi beskyttelse mot både vær og vind i mange år fremover.

Les også: Selvrensende maling gir deg renere hus

 

Hviteste malingen på husfasaden

 

Hvitmalte hus

I mer enn 110 år har Nordsjö eksistert  og erfaringen tar vi med oss når vi utvikler maling til ditt hus slik at du, og generasjonene som kommer etter deg, skal kunne leve i vakre hus. Den profesjonelle maler velger ONE Super Tech.

Med ONE Super Tech får du en maling som dekker godt og som gir huset god beskyttelse sommer som vinter. Det er en selvrengjørende akrylatmaling, hvilket gjør at din husfasade ser ny ut - år etter år. Regnet vasker huset ditt og sparer deg for arbeid.

 

 

Ren hvit farge på vinduskarmer og ytterdør

Er du på utkikk etter en ren helhvit farge på vinduskarmer, ytterdør og hagemøbler?

 

Fasademaling ONE Supertech

 

Farge Base White leveres også i malingen ONE Door & Window Tech, som er spesielt utviklet for tøff bruk. En dør får hardere slitasje enn fasaden og trenger derfor en annen type maling. ONE Door & Window Tech er en hurtigtørkende maling som gjør at du kan male vindu og dør på en dag.

Ferdigmalte dører og vinduskarmer, er ofte malt i fargen Bomull/Corot - det vil si en hvit farge med en gul hvittone. Velger du samme farge på vegg som på vinduskarmer, vil helheten allikevel gi et helhvitt uttrykk.

 

Inspirasjon

Fargevalg og detaljer

Terrasse og hage