Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Carla Sofie Molge WarmGrey

CarlaSofieMolge Warm Grey

Med denne fargen vil jeg skape en mer varm og myk følelse i stuen, fargen ville til og med være et veldig godt supplement til alle de kalde nyansene. Ved å velge en lys nyanse, virker rommet større, noe jeg synes er viktig i denne sammenheng.

Presentasjon av blogger

Mitt navn er Carla Sofie Molge. Jeg er 25 år, og bor i en leilighet i Aalborg med min kjæreste; Jonas. Jeg er utdannet finansøkonom, men har sluppet tak i faget og valgt interiør som min levevei. Jeg eier og driver i dag bloggen og interiørfirmaet Molge Decor, hvor jeg både jobber med privat- og profesjonell innredning. Min jobb er også min hobby. Jeg nyter det å få lov til å utfolde meg kunstnerisk, og samtidig beskjeftige meg med design, som er en av mine helt store lidenskaper.

Presentasjon av farge: CarlaSofieMolge WarmGrey

Blant utrolig mange lekre Nordsjö-farger endte jeg til slutt opp med å velge en lys beige/grå - et valg jeg slett ikke angrer på. Med denne fargen vil jeg skape en mer varm og myk følelse i stuen, fargen ville til og med være et veldig godt supplement til alle de kalde nyansene. Ved å velge en lys nyanse, virker rommet større, noe jeg synes er viktig i denne sammenheng. Alt det sorte vi har i rommet, og vår store mørkegrå veloursofa, krever en farge som ikke blir for dyster.

Carla Sofie Molge varm grå farge i stua

Hvordan og hvor kan fargen brukes?

Trenden med de grå fargene er kommet for å bli. I motsetning til de kalde fargene, som vi tidligere har hatt en tendens til å velge, beveger vi oss nå mer over til de varmere fargenyansene i 2018. For å unngå å velge en kald og grå nyanse, velg derfor en farge med litt gult i.
Vegger i nyanser av grått er uten tvil blitt tidløse. Det kan likevel være litt av en utfordring å finne den perfekte grå nyansen, da den endrer seg med lyset i rommet, alt avhengig av hvilket verdenshjørne rommet vender mot. Dersom rommet lyses opp av lys fra nord, vil fargen komme til å se kaldere ut. Vår stue vender mot nord, og det har derfor vært viktig å finne en farge fra den varme fargeskalaen. Hvis rommet derimot vender mot syd, oppleves selv nøytrale farger som relativt varme.
Fargen kan brukes i stort sett alle rom, da den er forholdsvis lys. Det er dog viktig å velge en farge, som harmonerer med de øvrige fargene i rommet. CarlaSofieMolge WarmGrey vil være fin både i kjøkkenet, på badet og på soverommet, enten som fondvegg eller til hele rommet, ettersom den er så nøytral som den er.

Carla Sofie Molge WarmGrey

Hva betyr farger/fargesetting i interiøret?

Det er ingen tvil om at fargene i et rom har en ganske kraftfull innvirkning på oss, og er avgjørende for hvordan vi oppfatter rommet. Er det varmt, kaldt, tungt eller lett?
Både farger og lys er basis for selve stemningen i et rom, og kan være med på å skape personlighet og karakter. Spesielt maling er en av de mest effektive måter å endre et roms utseende på, og samtidig er det en enkel måte å piffe opp interiør og møbler på!

Selv elsker jeg å eksperimentere med farger, dog er det spesielt de dempede nyanser som tiltaler meg mest. Jeg kan nemlig ikke finne ro hvis det blir for mange farger i interiøret. Spesielt de fargerike pyntegjenstandene, ender alltid opp med å bli skiftet ut igen. Derfor har vi kun farger i vårt interiør i form av skjønne grønne planter, puter, motiver på plakater og enkelte pyntegjenstander. Dette gjør også at vi begge bedre kan slappe av, når vi er hjemme fra en ellers stressende arbeidsdag.

Jeg elsker å kombinere og benytte meg av forskjellige nyanser av grått for å skape ton i ton looken, og nettopp denne varme grå fargen vil være fantastisk å bruke på annet enn bare veggene. Det har lenge vært populært å male en enkelt vegg eller to i et rom for at skape kontrast, men jeg tror på at en av 2018’s hotteste trender også blir å tilføre samme nyanse på møblene, som står inntil veggen. Ved å tilføre den samme fargen på f.eks. vinduer, lister, reoler, kjøkkenfronter eller på noe helt annet, vil man raskt skape et stemningsfullt uttrykk, som er både gjennomført, eksklusivt og rolig på en og samme tid.

Carla Sofie Molge lune stue med varm gråfarge på veggene

En kort beskrivelse av prosjektet

Jeg har malt vår ene vegg i stuen, men også reolen som står inntil veggen har fått en runde med samme farge. Veggen har vært malt tidligere, og nå står den igjen for tur. Jeg har nemlig en tendens til å male etter årstidenes fargenyanser.

Hva vil du oppnå?

Målet er å skape en varmere, mykere og hyggeligere atmosfære i stuen. I forhold til fargesettingen er det viktig at vårt åpne kjøkken, og stuens farger, passer sammen og skaper en helhet.

Vil du lese mer om alle Carlas spennende projekter, så kan du følge hende her:
Blog: http://nouw.com/molgedecor 
Instagram: @CarlaSofieMolge

Henter dataene, vennligst vent...