Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Considered Luxury

Nøytral palett som fokuserer på dine minner og opplevelser

I en verden der vi har alt vi kan ønske oss blir våre minner viktigere enn eiendeler.

Considered Luxury 3
Considered Luxury 3

Considered Luxury omfavner et nytt sett å leve på. Et nytt forbruk der man inkluderer opplevelser, høyere enn det materielle. Nå ser vi på verden i et nytt syn, der våre prioriteringer heller vil skape minner og erfaringer som uvurderlig istedenfor å tilføre flere ting rundt oss. Oversatt i en fargepalett finner du resultatet her.

Considered Luxury 4
Considered Luxury 4

Brede horisontale striper gjør at rommet føles større. Når man maler striper, så er det lurt å alltid begynne med den lyse basen først og la det tørke. Mål deretter opp stripene og legg på malertape. For å få skarpe linjer og unngå blødning av malingen under tapen, bør du male skillet der tape og vegg møtes på nytt i samme lyse farge. Da får du forseglet den rette streken mellom de to fargene.

Mal deretter med den mørkeste fargen. Trenden med å fokusere mer de følelsesmessige opplevelsene enn de materielle tingene har fått større fokus. Denne paletten gjenspeiler dette fokuset.

Considered Luxury
Considered Luxury

"Fargekombinasjonene fanger det beste fra de duse nøytrale fargene og får virkelig Denim Drift å vise seg fra sin beste side. For å fullføre den nye stiler så anbefaler jeg et par velvalgte innredningsdetaljer som f.eks cashmere-pledd og et massivt trebord. Jeg liker å feire det som virkelig betyr noe, og feire det skikkelig".

Willeke Jongejan
Senior Color Designer – Global Aesthetic Center

Fargekolleksjonen Considered Luxury

Bli inspirert av trenden

Se de 4 trendkolleksjonene

Farger laster....